Naturhouse metoda

U Naturhouseu pomažemo našim kupcima da steknu zdrave prehrambene navike kako bi dosegli svoju idealnu težinu i poboljšali kvalitetu života. Sve to popraćeno je suplementima na bazi prirodnih proizvoda koji pomažu u postizanju cilja na zdrav i učinkovit način..

Dostava u 24/72 sata
Besplatna dostava već od 33.16€
100% sigurno online plaćanje
Besplatni savjeti o prehrani

Redoviti savjeti nutricionističkog trenera tijekom konzultacija pomažu kontrolirati učinke plana prehrane na kontinuiran način i prilagođavati ga na temelju rezultata i liječenja. “Prehrambeni trener” također podržava i motivira kupca u svakom trenutku kako bi mu/joj pomogao da postigne svoj cilj.

Personalizirani plan prehrane

Kako bi plan prehrane bio učinkovit, potrebno ga je prilagoditi individualnoj predispoziciji organizma: dobi, zdravlju, načinu života ili profesiji. “Prehrambeni trener” će vas savjetovati o zdravoj prehrani tijekom tretmana, naučiti vas kako pripremiti obroke i proizvode koje treba uvesti ili izbaciti iz prehrane. Savjeti stručnjaka važni su ne samo tijekom liječenja, već i nakon njegovog završetka, kada je potrebno održati postignute rezultate i spriječiti tzv. “rebound effect”.

Dodaci prehrani na bazi ekstrakata i prirodnih biljaka

Prirodni dodaci koji se koriste namijenjeni su ubrzavanju postizanja zdrave tjelesne težine, kao i jačanju i čišćenju tijela tijekom tog procesa. Svi dodaci su pripremljeni s ekstraktima biljaka i voća najviše kvalitete, zajamčene zbog temeljite kontrole kvalitete i proizvodnje, razvijene od strane prethodno certificiranih tvrtki (ISO 9001 i GMP).

Zatražite svoj besplatni termin bez obaveza!
Ispunite obrazac i počnite danas s promjenom

Jedan od naših nutricionista kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku kako bi vam objasnio našu metodu, upoznao vašu situaciju i potrebe te besplatno i bez obveze odgovorio na sva vaša pitanja..

Zakažite besplatne konzultacije
imate li zdravu težinu?
Saznajte kako izračunati svoju idealnu težinu uz naš BMI kalkulator

Brzo saznajte svoj BMI (indeks tjelesne mase) da biste saznali svoje tjelesno stanje, provjerite ga pomoću naših tablica standarda i upoznajte svoju situaciju kao i put do svoje zdrave težine.

Izračunajte svoj BMI