Faze Naturhouse metode

Plan mršavljenja koji nadilazi gubitak težine
Naturhouse metoda: sveobuhvatna promjena s trajnim rezultatima.

Naša metoda ne vjeruje u “čudotvorne dijete” niti u kratkoročne procese. Postizanje zdrave tjelesne težine uključuje proces reedukacije u pogledu prehrambenih navika koje moraju biti kontinuirane.

Proces mršavljenja odvija se u 3 faze:

Lideri u prehrani i zdravom životu
Više od 9 milijuna ljudi nam je već vjerovalo
Prisutni smo u 33 zemlje
Gubitak težine (otkriće + praćenje)

Trener nutricionizma složit će se s vama o najboljoj strategiji za zajedničko postizanje obećanih ciljeva tijekom prve faze ove faze (otkriće). Trener će vam također pomoći da ispravite loše prehrambene navike te vas uputiti o svojstvima namirnica i dodataka prehrani. Radi se o uspostavljanju međusobne obveze između vaših ciljeva i načina na koji ih postići zajedno s nutricionistom.

Prvi korak u ovom procesu je planiranje prvog intervjua tijekom kojeg će vas savjetovati nutricionistički trener, dajući vam najvažnije koncepte koji uključuju uravnoteženu prehranu. Istovremeno ćete upoznati svojstva dodataka prehrani i naučiti ih optimalno koristiti kao prirodna rješenja za vlastitu dobrobit.

Tijekom druge faze ove faze (monitoring), vaš “nutricionistički trener” će pratiti razvoj zacrtanog plana, prilagođavajući ga ako je potrebno, kako bi osigurao postizanje dogovorenih ciljeva. Možete provjeriti učinkovitost propisanih proizvoda kako biste na najbolji način nastavili prema utvrđenom cilju.

Stabilizacija

Povećat ćete potrošnju antioksidansa i naučit ćete održavati osnovne prehrambene navike kako biste kontrolirali svoju težinu. Održavanje dobivenih rezultata i sprječavanje povratnog efekta je zajamčeno.

Održavanje

“Prehrambeni trener” će vam pomoći i voditi vas u procesu mentalne i fizičke prilagodbe, koje vaše tijelo treba prilagoditi novoj težini.

Zatražite svoj besplatni termin bez obaveza!
Ispunite obrazac i počnite danas s promjenom

Jedan od naših nutricionista kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku kako bi vam objasnio našu metodu, upoznao vašu situaciju i potrebe te besplatno i bez obveze odgovorio na sva vaša pitanja..

Zakažite besplatne konzultacije
imate li zdravu težinu?
Saznajte kako izračunati svoju idealnu težinu uz naš BMI kalkulator

Brzo saznajte svoj BMI (indeks tjelesne mase) da biste saznali svoje tjelesno stanje, provjerite ga pomoću naših tablica standarda i upoznajte svoju situaciju kao i put do svoje zdrave težine.

Izračunaj moj BMI