Online Coaching Naturhouse metoda

Vaš plan mršavljenja u udobnosti gdje god poželite.
Ne dopustite da vas vaš životni ritam spriječi da danas počnete s promjenom i ostvarenjem zdrave tjelesne mase.

Metodu Naturhouse možete slijediti uz puno jamstvo iz vlastitog doma ili gdje god želite. Dodijelit će vam se nutricionist koji će pratiti vaš slučaj telefonom i pratiti vas tijekom cijelog procesa mršavljenja.

Putem načina koji vam najviše odgovara (telefon ili WhatsApp) dogovorit ćete sastanke, poslati vam personalizirani plan prehrane i planirati strategiju mršavljenja koja najbolje odgovara vašim okolnostima. Kontinuirano praćenje prilagođeno vašim rasporedima i ritmu života, idealno ako nemate vremena pristupiti nekom od naših centara ili ako želite izbjeći raseljavanje.

Upoznajte svog nutricionista i Naturhouse metodu bez obveze
Primite poziv od svog dijetetičara danas potpuno besplatno

Nakon što ispunite svoje podatke u obrascu zahtjeva za termin, jedan od naših nutricionista će Vas kontaktirati telefonom u najkraćem mogućem roku. Tijekom ovog poziva u trajanju od ne više od 15 minuta, potpuno besplatno i bez obaveza, pružit ćemo vam sve informacije o Naturhouse metodi, moći ćemo saznati više o vašem načinu života, o vašoj trenutnoj tjelesnoj masi i vašoj ciljnoj tjelesnoj masi, te ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ovaj prvi kontakt pomoći će vam da upoznate svog profesionalnog dijetetičara, koji će vas pratiti tijekom cijelog procesa, te će vam dati ideju što vam je potrebno i kako vam možemo pomoći.

Besplatno tjedno praćenje prilagođeno vašim rasporedima
Rezervirajte svoje telefonske termine jednostavno i kada vam to najbolje odgovara

Vaš nutricionist će detaljno analizirati vaš slučaj i pripremiti dijetu za vas s personaliziranom strategijom mršavljenja (plan obroka + dodaci prehrani). Odatle će vas nazvati jednom tjedno u vrijeme za koje se dogovorite kako biste ga mogli ažurirati, dati vam smjernice za sljedeći tjedan i savjetovati vas o koracima koje trebate slijediti.

Ovi će sastanci poslužiti za postupnu prilagodbu strategije rezultatima koje postižete i zastojima na koje možete naići na tom putu. Cilj će uvijek biti održati svoje zdravlje, svoju motivaciju i osigurati optimalne rezultate koje možete održati dugoročno uz sve manje praćenja zahvaljujući učenju kako vaše tijelo funkcionira i što vam je potrebno da se osjećate dobro.

Svi naši dodaci online i bez troškova dostave *
Udobno kupujte suplemente od kuće koji će vam pomoći ubrzati i poboljšati plan mršavljenja

Vaš dijetetičar će vas obavijestiti o najprikladnijim dodatcima prehrani koji će vam pomoći da brže i sigurnije postignete svoje ciljeve, osiguravajući da proces mršavljenja bude zdrav i da ne uzrokuje nikakav nedostatak.

Sve proizvode možete jednostavno kupiti ovdje, na našoj web stranici, i nećete morati plaćati troškove dostave *. Dobit ćete ih kod kuće u roku od 48-72 sata.

* Za narudžbe iznad 225 kn

Zatražite svoj besplatni termin bez obaveza!
Ispunite obrazac i počnite danas s promjenom

Jedan od naših nutricionista kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku kako bi vam objasnio našu metodu, upoznao vašu situaciju i potrebe te besplatno i bez obveze odgovorio na sva vaša pitanja..

Zakažite besplatne konzultacije
imate li zdravu težinu?
Saznajte kako izračunati svoju idealnu težinu uz naš BMI kalkulator

Brzo saznajte svoj BMI (indeks tjelesne mase) da biste saznali svoje tjelesno stanje, provjerite ga pomoću naših tablica standarda i upoznajte svoju situaciju kao i put do svoje zdrave težine.

Izračunajte svoj BMI