SKU
2125

Drenanat Plus 30 kaps

50,60 kn
(6,73 €)
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Drenanat je idealan dodatak prehrani za mršavljenje. Sadrži L-karnitin koji pomaže u učinkovitijem sagorijevanju masti (kada je popraćen vježbama) i sprječava nakupljanje mliječne kiseline, zeleni čaj koji ima diuretičko, lipolitičko i antioksidativno djelovanje, te glukomanan koji izaziva osjećaj sitosti, povećavajući svoj volumen prilikom hidratacije.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Metode Plačanja:

Drenanat je od velike pomoći pri pridržavanju dijeta za kontrolu tjelesne mase, posebno je kreiran za sportaše, ali i za one koji se ne bave redovitom tjelesnom aktivnošću. Sadrži L-karnitin, koji pomaže aktivirati metabolizam i potiče sagorijevanje masti, zeleni čaj, koji ima lipoaktivno djelovanje, također diuretička i antioksidativna svojstva, te glukomanan koji inhibira apetit.

L-karnitin je odgovoran za transport masnih kiselina u mitohondrije gdje se koriste kao gorivo za energiju. Idealan je za dobivanje energije vježbom, ali su i dinamične, normalne dnevne aktivnosti dovoljne za početak procesa.

Zeleni čaj ima veliki antioksidativni kapacitet, osim što potiče metabolizam i pomaže u pretvaranju masti u kalorije.

Glukomanan je vrlo topljivo vlakno, koje ima izuzetnu sposobnost hvatanja vode, tvoreći visoko viskozne otopine. Učinkovit je protiv pretilosti, zbog osjećaja sitosti koji proizvodi, te protiv zatvora, budući da povećava volumen izmeta. Također pomaže u snižavanju kolesterola ometajući transport kolesterola i žučnih kiselina, a pomaže i u snižavanju razine glukoze i inzulina.

Directions

Uzimajte 4 kapsule dnevno raspoređene pola sata prije glavnih jela, s 1 ili 2 čaše vode.

Ingredients

Kukuruzni škrob, celuloza, sredstvo protiv zgrušavanja (magnezijev oksid), fruktooligosaharidi: 171,3 mg, kapsula (želatina i boja E-171), ekstrakt zelenog čaja (Camellia sinensis, listovi): 58,5 mg, željezni fumarat: 38 9 mg, L-karnitin: 38 mg, glukomanan: 38 mg.

Dodatne informacije
More Information
Masa 14,34 g
Jedinica za porcije kapsule
Veličina porcije 2
Širina 3,9 cm
Duljina 3,9 cm
Visina 7 cm
Alergeni Bez glutena, bez rakova, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account