SKU
2011

Drenanat Plus 60 kaps

119,00 kn
(15,82 €)
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Drenanat je idealan dodatak prehrani za mršavljenje. Sadrži L-karnitin, koji može pomoći učinkovitijem sagorijevanju masti (kada je popraćen vježbom) i može spriječiti nakupljanje mliječne kiseline; zeleni čaj, koji ima diuretičko, lipolitičko i antioksidativno djelovanje; i glukomanan, koji može dovesti do osjećaja sitosti jer se povećava kada se hidrira.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Metode Plačanja:

Drenanat je od velike pomoći pri pridržavanju dijeta za kontrolu tjelesne težine. Idealan je za sportaše, kao i za one koji se ne bave redovitom tjelesnom aktivnošću. Sadrži L-karnitin koji može aktivirati metabolizam i pospješiti sagorijevanje masti; zeleni čaj, koji ima lipoaktivno djelovanje, kao i diuretička i antioksidativna svojstva; i glukomanan, koji može smanjiti apetit.

L-karnitin je odgovoran za transport masnih kiselina u mitohondrije, gdje se koriste kao gorivo za dobivanje energije. Idealno je uz potrošnju energiju vježbanjem, ali djeluje i kod dinamičnih i normalnih dnevne aktivnosti pošto su i one dovoljne za pokretanje procesa.

Zeleni čaj ima veliki antioksidativni kapacitet, te potiče metabolizam i podržava pretvaranje masti u energiju.

Glukomanan je vrlo topljivo vlakno, koje ima izuzetnu sposobnost hvatanja vode, tvoreći visoko viskozne otopine. Učinkovit je protiv pretilosti, za osjećaj sitosti koji proizvodi, te protiv zatvora jer povećava fekalnu težinu. Također može pomoći u smanjenju kolesterola jer ometa transport kolesterola i žučnih kiselina te može pomoći u snižavanju razine glukoze i inzulina.

Directions

Uzmite četiri kapsule dnevno, podijeljene pola sata prije glavnih obroka, s jednom ili dvije čaše vode.

Ingredients

Kukuruzni škrob, celuloza (sredstvo za povećanje volumena), kapsula (želatina, voda, E-171), magnezijev oksid (sredstvo protiv zgrušavanja)

Dodatne informacije
More Information
Masa 29 g
Jedinica za porcije kapsula
Veličina porcije 2
Broj porcija 30
Širina 2,1 cm
Duljina 13,9 cm
Visina 9 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account