SKU
1307

Equilum Sirup

13,41 €
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Equilium nerv sirup namijenjen je borbi protiv stresa i tjeskobe, što može dovesti do nesanice i poremećaja probavnog sustava. Ovaj sirup može pomoći opustiti i regulirati živčani sustav, kao i poboljšati povezane simptome.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 33.16€
Metode Plačanja:

Equilium nerv sirup namijenjen je borbi protiv stresa i tjeskobe, što može dovesti do nesanice i poremećaja probavnog sustava. Ovaj sirup može pomoći opustiti i regulirati živčani sustav, kao i poboljšati povezane simptome. Živčani sustav posebno je povezan s probavnim sustavom, pa promjene u prvom utječu na ovaj drugi. Plinovi, nadutost i zatvor na kraju se očituju tijekom epizoda stresa i tjeskobe.

Equilium nerv sirup sastoji se od koncentrata marakuje, verbene limuna, ekstrakta šipka, ekstrakta lipe, ekstrakta cvijeta naranče i ekstrakta zelenog anisa.

Hierbaluisa ima blagi opuštajući učinak koji može pomoći u smirivanju i uklanjanju stresa, što rezultira boljim spavanjem noću.

Limeta može pomoći pri spavanju jer djeluje opuštajuće na živčani sustav, a posebno je pogodna u slučajevima stresa, tjeskobe, nemira i nervoze.

Zeleni anis i šipk imaju blagotvorno djelovanje na probavni sustav općenito. Anis ima karminativna svojstva koja mogu pomoći u uklanjanju plinova i opuštanju stijenke želuca.

Directions

Uzimajte tri žlice dnevno, prije glavnih obroka. Može se uzimati s voćnim sokovima ili dodati drugoj hrani.

Čuvajte u hladnjaku nakon otvaranja.

Nježno protresite prije upotrebe.

Ingredients

Voda, fruktoza, med, saharoza, stabilizator: xhantan guma, aroma marakuje

Dodatne informacije
More Information
Masa 250 ml
Jedinica za porcije žica
Veličina porcije 1
Broj porcija 12
Širina 4,1 cm
Duljina 7 cm
Visina 19,4 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account