SKU
2109

Fluicir Napitak

2,39 €
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Fluicir napitak je osvježavajući napitak s voćnim okusom s ekstraktom vinove loze i voćnim sok (božur, crni ribiz i limun), čiji glavni aktivni sastojci potiču cirkulaciju te imaju antioksidanse i djeluju protiv celulita.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 33.16€
Metode Plačanja:

Fluicir napitak je osvježavajući napitak s voćnim okusom s ekstraktom vinove loze i voćnim sok (božur, crni ribiz i limun), čiji glavni aktivni sastojci potiču cirkulaciju te imaju antioksidanse i djeluju protiv celulita. To je osvježavajući, niskokalorični napitak s ekstraktom vinove loze i s voćni sokovima. Ekstrakt vinove loze može se pohvaliti adstrigentnim učinkom jer znatno smanjuje osjećaj umornih nogu, zahvaljujući svom prirodnom pigmentu koji doprinose poboljšanju tonusa i zaštiti krvnih žila i kapilara.Crni ribiz također potiče aktivnost vitamina i štiti krvne žile.

Directions

Uzimajte 1 do 2 pića dnevno. Prije otvaranja dobro protresti i ne držati otvorena dulje od 24 sata ili držite na hladnom.

Uzimajte 1 do 2 pića dnevno. Prije otvaranja dobro protresti i ne držati otvorena dulje od 24 sata ili držite na hladnom.

Ingredients

Voda, voćni sok iz koncentrata (crno grožđe, crni ribiz i limun), kiselost regulator (limunska kiselina), ekstrakt Vitis vinifera bogat polifenolima, konzervansima (kalijev sorbat i natrijev benzoat), zaslađivačima (aspartam i acesulfam K), aroma i boja (E120). Voda, voćni sok iz koncentrata (crno grožđe, crni ribiz i limun), kiselost regulator (limunska kiselina), ekstrakt Vitis vinifera bogat polifenolima, konzervansima (kalijev sorbat i natrijev benzoat), zaslađivačima (aspartam i acesulfam K), aroma i bojilo (E120).

Dodatne informacije
More Information
Masa 340 ml
Jedinica za porcije bočica
Veličina porcije 1
Broj porcija 1
Širina 7 cm
Duljina 7 cm
Visina 16 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account