SKU
2066

Levanat Hiper Pro

12,74 €
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Levanat Hiper-Pro Exotic Fruits je visoko proteinski shake pakiran u vrećice. Ove vrećice sastoje se od hiperproteinskih pripravaka s aromom marakuje i ananasa, koncentrata mliječnih proteina u kombinaciji s kompleksom vitamina B. Može pomoći u održavanju mišićne mase, oporavku nakon treninga, pravilnom energetskom metabolizmu, kao i tjelesnim i mentalnim performansama, uz smanjenje umora.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 33.16€
Metode Plačanja:

Levanat Hiper-Pro Exotic Fruits je visoko proteinski shake pakiran u vrećice. Sastoji se od kombinacije mliječnih proteina s kompleksom vitamina B koji uključuje vitamine B3, B5, B6, B12 i B1. Ova posebna formula čini ga bitnim dodatkom za sportaše, kao i one koji trebaju održavati pravilan energetski metabolizam, kao i odgovarajuće tjelesne i mentalne performanse.

Raznolikost kompleksa vitamina B može pomoći u održavanju ravnoteže živčanog sustava, sprječavajući umor. Također regulira energetski metabolizam, pretvarajući lipide i ugljikohidrate u energiju s većom učinkovitošću. Svi ti vitamini također pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa i održavaju snagu imunološkog sustava, zbog svoje antioksidativne moći.

Proteini sirutke smatraju se brzim i kvalitetnim proteinima za probavu. Jednom kada uđe u crijeva relativno brzo povećavaju koncentracije dostupnih aminokiselina u krvi. Štiti mišiće i štedi glikogen tijekom vježbanja. Također može pomoći sportašu u postizanju najboljih rezultata, kao i boljem oporavku nakon treninga odnosno regeneraciju mišićnog tkiva.

Vitamin B1 ili tiamin, doprinosi poboljšanju tjelesnih i mentalnih performansi, sudjelujući u energetskom metabolizmu i funkcioniranju živčanog sustava.

Vitamin B2 ili riboflavin, neophodan je za dobivanje energije i pravilan rad živčanog sustava.

Vitamin B3 ili niacin ključan je za dobivanje stanične energije, kao i za sprječavanje umora, te reguliranje živčanog sustava.

Vitamin B5 ili pantotenska kiselina, intervenira u intelektualnoj izvedbi te u sintezi i metabolizmu nekih neurotransmitera.

Vitamin B6 ili piridoksin imaju važnu ulogu u metabolizmu proteina, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i dobivanju energije. Pomaže i u smanjenju umora.

Directions

Sadržaj vrećice razrijedite u 250 ml svježe vode ili dvije vrećice u jednoj litri vode za piće tijekom dana. Također možete zamrznuti preparat za pripremu ukusnog sladoleda

Ingredients

Aspartam i acesulfam (zaslađivači), aroma, boja za hranu, fenilketonurici: sadrži fenilalanin. Sadrži: laktozu i derivate soje

Dodatne informacije
More Information
Masa 125 g
Jedinica za porcije kutija
Veličina porcije 1
Broj porcija 5
Širina 6 cm
Duljina 12,5 cm
Visina 16 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjki, bez ribe, bez jaja, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account