SKU
1163

Magneva

95,00 kn
(12,63 €)
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Magnezij je dodatak prehrani na bazi magnezija, izuzetno važnog minerala za pravilno funkcioniranje našeg tijela, utječući na koštani, mišićni i probavni sustav. Magnezij, zajedno s drugim mineralima poput fluora, kalcija ili fosfora, tvori strukturu odgovornu za davanje oblika, tvrdoće i konzistencije kosturu, a također može pomoći u poboljšanju odgovora na kontrakciju mišića.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Metode Plačanja:

Magnezij je dodatak prehrani pakiran u vrećice koji može pomoći u jačanju kostiju, zuba i zglobova, a istodobno osigurati energiju za borbu protiv umora i iscrpljenosti, te poboljšati mišićnu kontrakciju i živčane impulse.

Magnezij je vrlo važan mineral za apsorpciju kalcija iz hrane. Dakle, njegov unos može tijelu pružiti potrebnu homeostazu za pravilan razvoj kostiju i njihovo pravilno funkcioniranje.

Simptomi mišićnog umora i umora općenito također se mogu smanjiti apsorpcijom magnezija. Zato se redovita konzumacija Mg preporučuje osobama koje se redovito bave sportom ili čije tjelesne aktivnosti zahtijevaju visoke tjelesne performanse.

Zahvaljujući činjenici da magnezij može spriječiti uklanjanje kamenca, može djelovati kao prirodni tretman u borbi protiv osteoartritisa i osteoporoze jer doprinosi zdravlju kostiju i zuba.

Directions

Uzmite dvije vrećice dnevno, jednu prije svakog glavnog obroka. Otopite njegov sadržaj u pola čaše vode.

Ingredients

Limunska kiselina (zakiselivač), maltodekstrin (iz kukuruza), natrijev bikarbonat (gasifikator), prirodna aroma limuna, aspartam (FENILKETONURICI, sadrži izvor fenilalalina), acesulfam

Dodatne informacije
More Information
Masa 82 g
Jedinica za porcije kutija
Veličina porcije 1
Broj porcija 20
Širina 5 cm
Duljina 11,8 cm
Visina 11,8 cm
Alergeni Bez školjki, bez ribe, bez jaja, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO, veganski
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account