SKU
2153

Menoblital Kapsule

168,75 kn
Out of stock
Opis

Menoblital je proizvod posebno formuliran kako bi pomogao u smanjenju nekih simptoma povezanih s menopauzom, kao što su valunzi, debljanje i poremećaji spavanja. Glavni sastojci su suhi ekstrakt soje i ekstrakt suhog jama, visoko cijenjeni sastojci koji mogu pomoći u uravnoteženju ženskih hormona poput estrogena.

Koža je također zahvaćena u ovoj fazi te se u tu svrhu formula nadopunjuje cinkom, vitaminima C i E te kompleksom vitamina B. Svi ti elementi mogu poboljšati izgled kože, osiguravajući sjaj i elastičnost, koja se gubi smanjenjem proizvodnje kolagena.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Metode Plačanja:

Menoblital kapsule posebno su formulirane kako bi pomogle u smanjenju nekih simptoma povezanih s fazom menopauze, kao što su valunzi, povećanje tjelesne mase i poremećaja spavanja. Glavni sastojci su suhi ekstrakt soje i ekstrakt suhog jama, visoko cijenjeni sastojci koji mogu pomoći u uravnoteženju ženskih hormona, poput estrogena. Soja ( Glicin Max ) sadrži visoku koncentraciju izoflavona, vrstu biljnih estrogena, sličnog ljudskom, ali sa znatno slabijim učinkom.

Yam ( Dioscoreaopposita Thunb ) se često koristi kao & ldquo; prirodna alternativa & rdquo; za nadomjesnu terapiju estrogenima u žena koje su dosegle menopauzu jer ima neke aktivnosti slične estrogenima u tijelu..

Skupina vitamina B kompleksa (B1, B2, B3 i B6) može pomoći u poboljšanju energetskog metabolizma, izgleda kože, kose i noktiju, a može regulirati i živčani sustav, čime se u nekim slučajevima poboljšava raspoloženje.

Natrijev selenit snažan je antioksidans koji može pomoći u borbi protiv starenja stanica, neutralizirajući slobodne radikale, popraćen antioksidativnom pomoći vitamina C i vitamina E.

Directions

Uzmite jednu kapsulu dnevno uz doručak s malo vode.

Ingredients

Kapsula (želatina, voda, E-171)

Dodatne informacije
More Information
Masa 20 g
Jedinica za porcije kapsule
Veličina porcije 1
Broj porcija 45
Širina 2,1 cm
Duljina 13,9 cm
Visina 9 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account