SKU
2135

Peipakoa Bambou Transit

30,00 kn
(3,99 €)
Out of stock
Opis

Keksipeipakoa bambusovih vlakana idealna su opcija za uravnotežen doručak, niskokalorični i s visokim udjelom vlakana, jer sadrže i inulin i integralno brašno.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Metode Plačanja:

Keksipeipakoa bambusovih vlakana idealna su opcija za uravnotežen doručak, niskokalorični i s visokim udjelom vlakana, jer sadrže i inulin i integralno brašno.

Mogu se uzeti za doručak ili kao međuobrok u bilo koje doba dana, što je idealan izbor za imati pri ruci kod kuće ili na poslu.

Vlakna od bambusa hvataju i odvlače višak masnoće unesene hranom te pomažu u čišćenju tijela od otrovnih tvari. Također pomažu stvaranju bržeg i dugotrajnijeg osjećaja sitosti.

Inulin pogoduje rastu korisne crijevne mikrobiote, također povećava peristaltiku crijeva i pogoduje apsorpciji nekih minerala.

Directions

Uzmite 3 do 4 kolačića dnevno za doručak ili međuobrok.

Ingredients

Pšenično brašno, biljna mast (potpuno hidrogenirana biljna ulja i masti), voda, emulgatori (sojin lecitin i E-471), sredstvo za zakiseljavanje (limunska kiselina), konzervans (kalijev sorbat), arome i bojila (β-karoten) ), zaslađivač (maltitol), pšenična vlakna (6,8%), bambusova vlakna (4,8%), inulin (2,7%), slad, sredstva za dizanje (amonijev bikarbonat i natrijev bikarbonat) i zaslađivač (aspartam). Sadrži izvor fenilalanina.

Dodatne informacije
More Information
Masa 200 g
Jedinica za porcije keksići
Veličina porcije 1
Širina 5,15 cm
Duljina 22,4 cm
Visina 7,7 cm
Alergeni Bez rakova, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account