SKU
1418

Slimbel Burn Kapsule

56,00 kn
(7,45 €)
Out of stock
Opis

limbel burn kapsule preporučuju se onima koji se bave sportskim aktivnosti i onima koji žele izvući maksimum iz vježbanja, zahvaljujući sastavu u koji ulaze kolin, inozitol, metionin i l-karnitin.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn
Metode Plačanja:

Slimbel burn kapsule preporučuju se onima koji se bave sportskim aktivnosti i onima koji žele izvući maksimum iz vježbanja, zahvaljujući sastavu u koji ulaze kolin, inozitol, metionin i l-karnitin. L-karnitin pomaže povećati metabolizam, na način da povećava količinu proizvedene energije, tj. kilokalorije korištene u proizvodnji iste. Kao rezultat toga, pomaže u sagorijevanju energije te potiče metabolizam masti.

Metionin je esencijalna aminokiselina u kojoj igra bitnu ulogu u sagorijevanju masti i transportu masti do stanica, gdje se ona pretvara u energije čime se postižu optimalne mišićne performanse. Također ima visok antioksidativni učinak, što ga čini saveznikom stanica u borbi protiv negativnih utjecaja slobodnih radikala.

Kombinirani učinak kolina i inozitola pomaže razgradnju masti i smanjenje stope kolesterola.

Directions

Uzmite 4 kapsule dnevno, 2 za doručak i 2 za ručak. Nemojte prekoračiti preporučena dnevna doza.

Ingredients

Sredstva za povećanje volumena (kalcij fosfat, celuloza), inozitol, kolin citrat, kapsule (želatina, boja E171), L-metionin, L-karnitin tartarat, sredstva protiv zgrušavanja (magnezijev stearat, silicij oksid), kalcijev pantotenat, krom klorid.

Dodatne informacije
More Information
Masa 36,5 g
Jedinica za porcije kapsula
Veličina porcije 2
Broj porcija 30
Širina 2 cm
Duljina 14 cm
Visina 9 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account