SKU
1312

Slimbel System Dep Sirup

13,41 €
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Slimbel depurativni sirup ima depurativnu i detoksikacijsku funkciju zbog izrazitog diuretičkog učinka. Slimbel depurativni sirup obično se preporučuje tijekom procesa kontrole tjelesne težine kako bi se smanjila težina uklanjanjem tekućine, a sadrži i probavna svojstva.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 33.16€
Metode Plačanja:

Slimbel depurativni sirup ima depurativnu i detoksikacijsku funkciju zbog izrazitog diuretičkog učinka. Slimbel depurativni sirup obično se preporučuje tijekom procesa kontrole tjelesne težine kako bi se smanjila težina uklanjanjem tekućine, a sadrži i probavna svojstva

Slimbel depurativni sirup sastoji se od komorača, bazge, šparoga, sarsaparille, mažurana, ružmarina i kamilice. Sarsaparilla ( Smilax aspera ), bazga ( Sambucus nigra) i šparoge ( Asparagus officinalis ) doprinose depurativnom i diuretičkom učinku ovog sirupa, uz dodatak laksativnom učinku bazge. Komorač ima dobar učinak na probavu, a zajedno s kamilicom i mažuranom ovaj je učinak upotpunjen uklanjanjem plinova i smanjenjem oticanja trbuha.

Bazga, čiji je glavni aktivni sastojak sambucin, ima isušujuće, blago laksativno, protuupalno i probavno djelovanje. Može pomoći tijelu da bolje radi, eliminirajući štetne i otpadne tvari znojenjem i diurezom.

Šparoge imaju prirodnu diuretičku ulogu i mogu izbaciti višak koji se nakuplja u tijelu putem urina.

Sarsaparilla je izvrstan detoksikator i pročišćivač krvi dizajniran za povećanje emisije urina i potporu uklanjanju viška mokraćne kiseline.

Komorač može pomoći uravnotežiti funkcije probavnog sustava, boriti se s uzrujanim trbuhom, smanjiti oticanje i spriječiti nadutost.

Mažuran ima probavna svojstva koja povećavaju proizvodnju gastrointestinalnih sokova, pa poboljšavaju probavu.

Kamilica ( Matricaria chamomilla ) podržava proizvodnju želučanih sokova i može pomoći u borbi protiv probavnih smetnji, a djelotvorna je i protiv crijevnih plinova.

Directions

Uzimajte tri žlice dnevno, prije glavnih obroka.

Čuvajte u hladnjaku nakon otvaranja.

Nježno protresite prije upotrebe.

Ingredients

Voda, fruktoza, saharoza, sredstvo za zakiseljavanje: vinska kiselina, stabilizator: ksantan guma, aroma šumskih bobica

Dodatne informacije
More Information
Masa 250 ml
Jedinica za porcije žlica
Veličina porcije 2
Broj porcija 7
Širina 4,1 cm
Duljina 7 cm
Visina 19,4 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account