Pridružite se Naturhouse timu
U Naturhouse-u znamo da je naš radni tim jedan od bitnih čimbenika koji čine uspjeh naše tvrtke mogućim.

Ispunite ovaj obrazac kako biste bili dio naše baze podataka i kako bismo mogli računati na vas za različite profesionalne prilike koje se otvaraju u tvrtki.

Vaši će se podaci čuvati godinu dana, tako da ćete nakon tog vremena morati ponovno ispuniti obrazac kako biste nastavili biti dio naše baze podataka.

Envíanos tus datos
Naše vrijednosti
Poštenje
Osim strogog poštivanja zakona, kodeksa ponašanja i internih propisa, svi Naturhouse profesionalci rade s najvećom transparentnošću i poštenjem.
Rukovodstvo
Naša je vokacija biti lideri na svim tržištima na kojima smo prisutni, za to imamo visokokvalificiran tim ljudi usmjeren na rezultate i maksimalno zadovoljstvo kupaca.
Transparentnost
Naturhouse se vodi politikom trajne transparentnosti koja je specificirana u stalnim komunikacijskim kanalima, kako bi se jamčilo da njegovi dionici imaju jasne, istinite, potpune, homogene i istovremene informacije.
Dinamičnost
Zadržavamo visok stupanj sposobnosti prilagođavanja različitim promjenama ciklusa i različitim karakteristikama svake zemlje, a to je zbog činjenice da smo geografski diverzificirana tvrtka.
Izvrsnost
Naš prioritet je ponuditi najvišu kvalitetu i zadovoljstvo našim kupcima. Svi naši proizvodi prolaze kroz rigorozne kontrole kvalitete, a svi naši nutricionisti su kvalificirani stručnjaci s velikim iskustvom u prehrambenom sektoru.
Briga o našem timu
Doprinos profesionalnom i osobnom razvoju naših zaposlenika jedan je od naših prioriteta, jer svoje zaposlenike smatramo jednom od glavnih prednosti tvrtke.