UVJETI KORIŠTENJA I UGOVARANJE

NATURHOUSE d.o.o. (u daljnjem tekstu “NATURHOUSE” ili “mi” ili “naš”), Frankopanska 2b, HR 10 000 Zagreb (Hrvatska).

Ova izjava o Uvjetima korištenja i Ugovoru izmijenjena je 07.12.2021.

PAŽLJIVO PROČITAJTE OVE UVJETE I ODREDBE PRIJE KORIŠTENJA OVE WEB STRANE.

AKO SE NE SLAŽETE S UVJETIMA IZ OVOG UGOVORA, NEMOJTE PRISTUPATI NITI SE KORISTITI OVOM WEB STRANICU, I NEMOJTE DAVATI NIKAKVE OSOBNE INFORMACIJE.

Uvjeti korištenja sadržani u ovom ugovoru mogu se povremeno mijenjati i revidirati u bilo kojem trenutku. Morate redovito posjećivati ovu stranicu kako biste provjerili ažurirane uvjete korištenja jer su oni obvezuju i za korisnike web stranice. Korištenjem ove web stranice prihva ate sve promjene ili modifikacije ovog ugovora. Ako u bilo kojem trenutku ne prihvatite bilo kakvu promjenu ili modifikaciju, možete nas kontaktirati putem načina navedenih u odjeljku "Kako nas kontaktirati" na stranici "Pravne obavijesti". Određene odredbe u uvjetima korištenja sadržanim u ovom ugovoru mogu se zamijeniti sadržajem u Politici privatnosti.

Štoviše, korištenjem ove web stranice pristajete na zakonsku obvezu pridržavanja ovih uvjeta, kao da ste potpisali ovaj ugovor. Ako se u bilo kojem trenutku ne pridržavate ovih uvjeta i odredbi, zadržavamo pravo, kada je to primjenjivo, otkazati vašu lozinku, korisnički račun i/ili pristup ovoj web stranici (ili bilo kojem dijelu ove web stranice).

Ovaj sporazum je sastavljen na hrvatskom jeziku. Naknadna razmjena informacija također će se odvijati na ovom jeziku. Kupac ne smije iskoristiti svoje nepoznavanje odabranog jezika kako bi se pozvao na neprimjenu jednog ili više uvjeta.

Sama želja koju klijent izrazi u vezi s kupnjom proizvoda nije dovoljna za sklapanje ugovora. Klijent može izvršiti narudžbu na ovoj web stranici samo nakon što potvrdi da je pročitao i slaže se s NATURHOUSE općim uvjetima online prodaje.

Prema vlastitom nahođenju, i bez prethodnog upozorenja ili odgovornosti, možemo suspendirati, modificirati ili izmijeniti bilo koji aspekt web stranice, uključujući:

  • Ograničavanje vremenskog razdoblja dostupnosti web stranice.
  • Ograničavanje dopuštene uporabe.
  • Ograničavanje ili ukidanje prava bilo kojeg korisnika na korištenje web stranice.

Prihvaćate da se vaš pristup ili korištenje web stranice može otkazati bez prethodnog upozorenja.

U slučaju više sile, NATURHOUSE zadržava pravo obustaviti svoje obveze za vrijeme trajanja slučaja više sile ili raskinuti ugovor.

Jezik koji se na ovoj web stranici koristi za informacije, upravljanje narudžbama, rješavanje sukoba, zahtjeve i rješavanje pritužbi je hrvatski.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Vrlo je važno pročitati Odricanje od odgovornosti koje pružamo na poveznici ispod: Odricanje od Odgovornosti

PROIZVODI, SADRŽAJ I SPECIFIKACIJE

Sve karakteristike, sadržaj, specifikacije, proizvodi i cijene proizvoda i usluga opisanih ili predstavljenih na ovoj web stranici podložni su promjenama u bilo kojem trenutku i bez prethodnog upozorenja.

NATURHOUSE nastoji osigurati da informacije na ovoj web stranici budu potpune, precizne i ažurne. Unatoč našim naporima, informacije na ovoj web stranici mogu povremeno biti netočne, nepotpune ili zastarjele. Ne posavljamo nikakve tvrdnje u pogledu integriteta, točnosti ili aktualnosti informacija na ovoj web stranici. Na primjer, proizvodi uključeni na ovoj web stranici možda neće biti dostupni, mogu imati različite karakteristike od onih navedenih, mogu imati različitu cijenu od one naznačene na web stranici ili mogu sadržavati pogrešku pri tipkanju na cijeni. Također možemo promijeniti podatke o cijenama i dostupnosti bez prethodnog upozorenja. Iako je naša praksa potvrđivati narudžbe putem e-pošte, primitak automatske potvrde narudžbe putem e-pošte ne predstavlja konačnu potvrdu prodaje proizvoda ili usluge. Zadržavamo pravo, bez prethodnog upozorenja, ograničiti iznos narudžbe bilo kojeg proizvoda ili usluge i/ili odbiti uslugu bilo kojem klijentu.

CIJENE I NAČINI PLAĆANJA

Cijene navedene u postupku kupnje izražene su u hrvatskim kunama i uključuju PDV-om i troškove usluga, osim ako je izričito drugačije navedeno. Troškovi prijevoza nisu uključeni u cijene proizvoda i usluga. Naplaćuje se posebno. Primjenjivi tip PDV-a bit će važeći tip PDV-a u Hrvatskoj.

NATURHOUSE zadržava pravo promjene prodajnih cijena u bilo kojem trenutku. Međutim, kupljeni proizvodi i usluge uvijek će se fakturirati (osim ako postoji očita pogreška u cijeni u web shopu) po cijenama navedenim u e-poruci za potvrdu narudžbe. Ovo su cijene koje su važeće u trenutku kupnje.

Svoju online narudžbu možete platiti samo debitnom ili kreditnom karticom (VISA, MasterCard, PayPal).

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Kupac jamči da je ovlašten za online plaćanja jednim od gore navedenih načina plaćanja i da ima dovoljno sredstava na bankovnom računu povezanom s navedenim načinom plaćanja.

NAČINI I ROKOVI ISPORUKE

Dostavu će obaviti DPD. Dostava na kućnu adresu za online narudžbe u NATURHOUSE unutar Hrvatske koštat će 33.16€. Za kupnju iznad 33.16€ neće se naplaćivati dostava.

Vaša će narudžba biti isporučena između 1 i 5 radnih dana nakon primitka e-pošte s potvrdom narudžbe. Status svoje narudžbe možete pratiti pomoću broja za praćenje koji uključujemo u vašu e-poruku za potvrdu narudžbe.

OGRANIČENJA ISPORUKE

Kada je narudžba napravljena, bit će dostavljena na adresu koju odabere kupac, pod uvjetom da je ova adresa dostave u skladu s ograničenjima dostave navedenim na ovoj web stranici.

Ova web stranica trenutno radi i prodaje samo u Hrvatskoj. U daljnjem tekstu ovo geografsko područje nazivat će se „regija“. Stoga se proizvodi smiju isporučivati i distribuirati samo u Regiji. Podrazumijeva se da su se korištenje ove web stranice i kupnje izvršene na ovoj web stranici dogodile u Hrvatskoj i kao takve podliježu važećim zakonima i propisima. NATURHOUSE neće prihvatiti niti isporučiti narudžbe izvan gore navedene regije.

Sve kupnje na ovoj web stranici vrše se u skladu s ugovorom o isporuci.

POVRATAK / PRAVO NA POVLAČENJE

NATURHOUSE može prihvatiti povrat proizvoda samo u slučaju da proizvod nije otvoren i u roku od 14 dana od dana primitka. Povrat se neće prihvaćati nakon tog roka.

Ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti artikl, prvo nas kontaktirajte pismenim putem na način opisan u odjeljku "Kako nas kontaktirati" na stranici "Pravne obavijesti". Od vas će se tražiti da navedete broj narudžbe koji ste dobili prilikom narudžbe na web stranici. Nakon što utvrdimo da se vaša roba može vratiti, poslat ćemo vam broj ovlaštenja za povrat i upute o tome kako dovršiti postupak.

Svi povrati novca bit će izvršeni putem istog načina plaćanja koji je korišten za izvornu kupnju. Povrat se možda neće pojaviti na vašem računu dok ne prođu dva ciklusa fakturiranja.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Privatnost i sigurnost naši su glavni prioriteti. Pogledajte našu Politiku privatnosti na donjoj poveznici (Politika Privatnosti) koja će se primjenjivati na osobne podatke koje ste sami prikupili ili dostavili.