ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI


Proizvodi koji se prodaju na ovoj web stranici nisu dizajnirani za dijagnosticiranje, liječenje, te liječenje ili sprječavanje bilo koje bolesti.
Svrha ove web stranice nije pružanje dijagnoze, liječenja ili medicinskih savjeta. Proizvodi, usluge, informacije i drugi sadržaji na ovoj web stranici, uključujući informacije koje se mogu pružiti izravno na ovoj web stranici, daju se isključivo u informativne svrhe.
Rezultati mogu varirati ovisno o povijesti bolesti svakog pojedinca, usklađenosti sa stručnim uputama, trenutačnim zdravstvenim stanjem i drugim čimbenicima. Trebali biste se posavjetovati s liječnikom ili drugim zdravstvenim djelatnikom u vezi s bilo kojom medicinskom dijagnozom ili dijagnozom koja se odnosi na zdravlje i druge mogućnosti liječenja.
Informacije na ovoj web stranici, uključujući one prikazane na bilo kojoj naljepnici proizvoda, ne smiju se smatrati alternativom savjetu zdravstvenog radnika. Ova web stranica ne preporučuje samoliječenje zdravstvenih problema. Informacije na ovoj web stranici nisu iscrpne i ne pokrivaju sve bolesti, tegobe, fizička stanja ili njihove tretmane. Odmah se obratite svom zdravstvenom djelatniku ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa svojim zdravljem.
Ne smijete koristiti informacije ili usluge na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje bilo kojeg zdravstvenog problema ili za propisivanje bilo kakvih lijekova ili bilo kojeg drugog liječenja.
Uvijek se morate posavjetovati sa svojim zdravstvenim djelatnikom i pročitati informacije o proizvodu prije upotrebe bilo kojeg lijeka ili prehrambenog proizvoda, prije početka bilo kakvog programa vježbanja ili dijete, ili prije početka bilo kakvog liječenja zdravstvenog problema. Svaki pojedinac je drugačiji i može imati drugačiju reakciju na različite proizvode. Štoviše, svaka osoba može pretrpjeti alergijsku reakciju na bilo koju dijetnu komponentu ili aditiv, a da ne može u potpunosti predvidjeti rizik. Morate se posavjetovati sa svojim liječnikom o interakcijama između lijekova koje uzimate i svih dodataka prehrani. Prije uporabe proizvoda uvijek pročitajte naljepnicu proizvoda. Ako postoje nesuglasice, kupci moraju slijediti informacije na naljepnici proizvoda ili pakiranju, a ako se odnose na liječnički recept,te ih u ​​skladu s tim modificirati pod nadzorom zdravstvenog radnika.
U svakom slučaju, ovo odricanje od odgovornosti izričito se odriče svake odgovornosti za potraživanja koja proizlaze iz nepravilne uporabe ili zlouporabe proizvoda, modifikacije proizvoda, neprikladnog odabira proizvoda, kršenja bilo kojeg koda ili neprikladnog vlasništva.