POLITIKA PRIVATNOSTI


VAŽNO: Pažljivo pročitajte ovu Politiku privatnosti kako biste razumjeli zašto prikupljamo vaše osobne podatke i kako te podatke obrađuje NATURHOUSE d.o.o. (u daljnjem tekstu “NATURHOUSE”), Frankopanska 2b, HR 10 000 Zagreb (Hrvatska).
Osobni podaci koji se mogu prikupiti na web stranici NATURHOUSE-a uglavnom se koriste za upravljanje odnosom NATURHOUSE-a s vama.
Ova se politika može promijeniti; stoga ovo trebate pročitati svaki put kada posjetite našu web stranicu.
Jezik koji se na ovoj web stranici koristi za informacije, upravljanje narudžbama, rješavanje sukoba, zahtjeve i rješavanje pritužbi jest hrvatski.
Ova Politika privatnosti izmijenjena je 07.12.2021.
DJELOKRUG
Ova izjava o privatnosti NATURHOUSE-a je javna i mogu joj pristupiti svi korisnici i klijenti NATURHOUSE-a, a odnosi se na sve NATURHOUSE web stranice, s www.naturhouse.hr kao glavnom.
Također se odnosi na dokumente i poruke koje šalje NATURHOUSE koji povezuju na ovu politiku ili izjavu o privatnosti ili, kada je primjenjivo, ukazuju na to da im treba pristupiti kako biste saznali kako NATURHOUSE koristi vaše osobne podatke.
Ova pravila o privatnosti ne odnose se na web stranice ili mobilne aplikacije trećih strana.
Preporučujemo vam da pročitate pravila o privatnosti trećih strana koja se dijele na njihovim web stranicama ili njihovim mobilnim aplikacijama.
U nastavku vam dajemo pregled korištenja vaših osobnih podataka. Ova upotreba i obrada su zatim detaljno opisani.

ODRICANJE od ODGOVORNOSTI
Vrlo je važno pročitati Odricanje od odgovornosti koje pružamo na poveznici ispod: https://www.naturhouse.hr/descargo resposabilidades

OSOBNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO
Informacije o korištenju osobnih podataka, sukladno odredbi Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca, s obzirom na obradu osobnih podataka i slobodan promet ovih podataka (GDPR).
NATURHOUSE poštuje Vaše pravo na privatnost i primjenjuje sve aktualne propise u svrhu zaštite osobnih podataka svojih kupaca i korisnika.
Vaši osobni podaci obrađuju se uz maksimalnu povjerljivost jer je NATURHOUSE, kao voditelj obrade, poduzeo potrebne tehničke i organizacijske mjere za jamčenje povjerljivosti i sigurnosti osobnih podataka, sprječavajući neovlaštene izmjene, gubitak, obradu ili pristup.
Kako biste primali informacije i, kada je to primjenjivo, mogli rezervirati ili koristiti proizvode i usluge koje NATURHOUSE pruža putem NATURHOUSE web stranica, morate nam dati određene potrebne osobne podatke kako bismo mogli prilagoditi naše usluge i prilagoditi ih vašim interesima i potrebe.
Podsjećamo vas da korisnici moraju obavijestiti NATURHOUSE o svim promjenama podataka koje su koristili prilikom registracije na našim web stranicama kako bi se odgovarajuće datoteke mogle ažurirati.
Kako biste poboljšali usluge koje nudimo, možete dobiti upitnik o zadovoljstvu nakon završetka usluge koju pružamo. To će od vas tražiti da ocijenite primljene usluge i date kratak komentar o svom iskustvu.
Vrste osobnih podataka koje dobivamo uključuju:

 • Podaci za kontakt (kao što su ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, poštanski broj, telefonski broj i osobni identifikacijski broj).
 • Podaci za prijavu za stvaranje računa na web stranici (kao što su adresa e-pošte i lozinka).
 • Podaci o vašem zdravlju i fizičkom stanju.
 • Koristimo Stripe za obradu plaćanja. Kada ih obrađuje treća strana, podaci koje date za dovršetak postupka plaćanja bit će zaštićeni Politikom privatnosti te tvrtke. Izričito preporučamo da pročitate Politiku privatnosti te tvrtke ako imate bilo kakvih nedoumica.
 • Povijest narudžbi, uključujući informacije o proizvodima ili uslugama kupljenim ili viđenim na ovoj web stranici.
 • Informacije s društvenih mreža, kao što su: pseudonimi na društvenim mrežama, sadržaj i drugi podaci dijeljeni s nama putem funkcija trećih strana koje koristite na našim uslugama (kao što su aplikacije, alati, usluge plaćanja, widgeti i dodaci koji pružaju društvene mreže usluge kao što su Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter i YouTube) ili koji je objavljen na društvenim mrežama (kao što su naše stranice društvenih mreža i druge stranice kojima možemo pristupiti).
 • Ostali osobni podaci koji se traže u našim centrima ili na ovoj web stranici.
 • Informacije koje pohranjujemo s IP adrese, uređaja, operativnog sustava i preglednika.
  Niste dužni dati ove podatke, ali ako odlučite to ne učiniti, možda nećemo moći ponuditi određene funkcije i povezane usluge.
  Vaše osobne podatke prikupljamo iz nekoliko razloga:
 • Odgovaranje na zahtjeve za uslugu
 • Obavljanje usluga
 • Stvaranje citata
 • Slanje poruka o statusu usluga u tijeku.
 • Slanje promocija za koje vjerujemo da bi mogle biti zanimljive našim kupcima.
 • Upitnici kvalitete i zadovoljstva za poboljšanje usluga NATURHOUSE.
  Također prikupljamo informacije koje se odnose na vašu upotrebu naše web stranice korištenjem različitih tehnologija, kao što su kolačići.
  Ovu privolu možete povući u bilo kojem trenutku, kao i ostvariti svoja prava na pristup, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, odbacivanje, prijenos podataka i prigovor koristeći sredstva navedena u poglavlju “OSTVARIVANJE PRAVA” ovog dokumenta.

SREDSTVA PRIKUPLJANJA INFORMACIJA
NATURHOUSE prikuplja osobne podatke putem nekoliko kanala: na web stranici www.naturhouse.hr; pozivnim centrom za korisničku podršku NATURHOUSE-a; u NATURHOUSE trgovinama kada zatražite ponudu ili uslugu; na stranicama NATURHOUSE-a na Facebooku, Dailymotionu, Google+, Twitteru i YouTubeu.
U svakom slučaju, i pod uvjetom da je primjenjivo, dat ćemo vam mogućnost da nas spriječite u korištenju vaših podataka u svrhe slanja oglasa.

KAKO KORISTIMO INFORMACIJE KOJE DOBIJEMO
Podatke koje dobijemo u našim centrima ili putem ove web stranice koristit ćemo ako je potrebno kako bismo ispunili našu ugovornu obvezu pružanja traženih proizvoda i usluga i isporuke traženih proizvoda (uključujući, ali ne ograničavajući se na povezane usluge prijevoza i usluge koje se obavljaju od strane različitih dobavljača).
Također ćemo koristiti podatke koje dobijemo u našim centrima ili putem ove web stranice ako imamo legitiman interes za to i/ili ako je to potrebno za obavljanje usluge koju ste zatražili od nas, uključujući sljedeće funkcije i aktivnosti :

 • Uspostavljanje i upravljanje vašim računom.
 • Komuniciranje s vama o vašem računu i transakcijama te slanje informacija o značajkama i poboljšanjima.
 • Obrada reklamacija u vezi s našim proizvodima i uslugama i obavještavanje o statusu vaše narudžbe.
 • Prikazivanje osobnih svjedočanstava zadovoljnih kupaca na našoj web stranici. Na temelju vašeg pristanka, možemo objaviti vaše svjedočanstvo zajedno s vašim imenom. Ako želite ukloniti svoje svjedočanstvo s naše web stranice, možete nas kontaktirati putem sredstava navedenih u odjeljku “Kako nas kontaktirati” na stranici “Pravne obavijesti”.
 • Upravljanje našim programima povrata novca i vjernosti.
 • Identificiranje i provjera kako biste mogli koristiti usluge.
 • Marketing naših proizvoda i usluga te vam nudimo promocije, uključujući posebne ponude, vaučere i popuste.
 • Odgovaranje na vaše zahtjeve i upite.
 • Poslovanje, procjenu i poboljšanje našeg poslovanja (uključujući razvoj naših usluga, poboljšanje naših usluga, upravljanje našim komunikacijama, analizu naše korisničke baze i usluga, analizu tržišnih podataka i studija te obavljanje računovodstvenih, revizijskih i drugih internih funkcija).
 • Također možemo koristiti informacije prikupljene putem naših proizvoda za analizu statistike ponašanja korisnika, za analizu i procjenu pitanja koja se odnose na prehranu, gubitak težine, ponašanje i fizički oblik, ili za procjenu i poboljšanje naših proizvoda. Možemo povezati dio ovih podataka s osobnim identifikacijskim podacima isključivo u interne svrhe ili kako bismo vam pomogli u vašim osobnim naporima da izgubite težinu.
 • Zaštita od prijevare i drugih kriminalnih radnji, potraživanja i drugih obveza, kao i njihovo prepoznavanje i sprječavanje.
 • Poštivanje primjenjivih zakonskih zahtjeva i naših pravila, uključujući ova Pravila privatnosti i Uvjete korištenja.
 • Komuniciranje s vama o promjenama naših pravila.Also, and only if you agree to receive them and have not opted out, we will use your contact information to send you health newsletters, emails, push notifications and in-app notifications about our products, services, sales and special offers.
  KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE U VEZI SA ZDRAVLJEM
  Kako bismo vam ponudili bolje iskustvo s proizvodima i uslugama koje nudimo, možemo prikupljati podatke o vašem zdravlju koje ste nam dali i pohranjivati ih u kompjuteriziranu bazu podataka. Ovi zdravstveni podaci pripadaju vama i koristimo ih u sljedeće svrhe:
  Obrada. Koristimo vaše zdravstvene podatke kako bismo vam pružili naše usluge i ponudili vam proizvode koji vam najviše odgovaraju. Moguće je da naši zaposlenici i druge osobe uključene u pružanje gore navedene usluge mogu imati pristup ovim informacijama kako bi pružili uslugu. U svakom slučaju, samo osoblje koje je propisno ovlašteno imat će pristup vašim zdravstvenim podacima.
  Prenošenje vaših zdravstvenih informacija. Nećemo prodavati niti prenositi vaše zdravstvene podatke.

LEGITIMITET OBRADE VAŠIH PODATAKA
Vaše podatke obrađujemo na temelju vašeg pristanka i kako bismo mogli udovoljiti uslugama koje tražite.
OSTALI PROCESI I UPORABE
U bilo kojem trenutku možete povući privolu koju ste dali za korištenje vaših podataka na određeni način. Ovo povlačenje privole neće imati retroaktivni učinak.
Izvođenje i upravljanje ugovorenom uslugom i fakturiranjem
Usluga se ne može izvršiti bez traženih podataka.
Osobni podaci, kao i podaci koji se odnose na uslugu, bit će pohranjeni u našim datotekama onoliko vremena koliko je potrebno da možemo ispuniti jamstvo pružene usluge.
Podaci koji se odnose na fakturiranje usluge bit će pohranjeni u našim datotekama na vrijeme potrebno za ispunjavanje zakonskih i fiskalnih obveza primjenjivih na usluge koje NATURHOUSE obavlja.
U vezi s ovom obradom podataka, ako smatrate da je potrebno, možete ostvariti sljedeća prava:

 • Pristup: saznati koje podatke pohranjujemo i obrađujemo.
 • Ispravak: u slučaju da smatrate da su vaši podaci netočni ili ako su se promijenili (na primjer, vaši podaci za kontakt).
  Obrada upita
  Osobni, kontaktni i slikovni podaci bit će pohranjeni u našim datotekama onoliko vremena koliko je potrebno da bismo mogli izvršiti traženi zadatak.
  U vezi s ovom obradom podataka, ako smatrate da je potrebno, možete ostvariti sljedeća prava:
 • Pristup: saznati koje podatke pohranjujemo i obrađujemo.
 • Protivljenje i ograničenje: kako bi se osiguralo da se osobni podaci ne obrađuju (od trenutka kada se zahtjev obrađuje) u svrhu informacijske usluge.
 • Ispravak: u slučaju da smatrate da su vaši podaci netočni ili ako su se promijenili.
 • Brisanje: u slučaju da povučete svoj pristanak za ovu obradu.

Kvalitetna usluga.
Kako bismo udovoljili našim obvezama o kvaliteti prema kupcima, odmah provodimo anketu osmišljenu kako bismo utvrdili zadovoljstvo kupaca i korisnika obavljenim radom, kako bismo mogli poboljšati naše usluge.
Ove se ankete provode elektroničkim putem (primate e-poruku s vezom na web stranicu na kojoj je anketa ispunjena) i ne prikupljaju se nikakve dodatne informacije osim onih koje su već dostavljene.
U svakom slučaju, osobni kontakt podaci prikupljeni u svrhu slanja ankete o kvaliteti bit će pohranjeni samo ako nam date izričit pristanak.
Stoga će se osobni podaci koji se odnose na ovu obradu čuvati tri mjeseca.
U vezi s ovom obradom podataka, ako smatrate da je potrebno, možete ostvariti sljedeća prava:

 • Protivljenje i ograničenje: kako bi se osiguralo da se osobni podaci ne obrađuju (od trenutka kada se zahtjev obrađuje) u svrhu kvalitetne usluge.
 • Ispravak: u slučaju da smatrate da su vaši podaci netočni ili ako su se promijenili.
  Informacije o NATURHOUSE uslugama i proizvodima
  Kako bismo ostali informirani o uslugama koje nudi Naturhouse i povremenim promocijama, moramo obraditi vaše podatke za kontakt.
  Štoviše, svaka komunikacija koju pošaljemo uključivat će opciju otkazivanja pretplate na te komunikacije. Također možete iskoristiti dolje navedena prava u bilo kojem trenutku.
  U vezi s ovom obradom podataka, ako smatrate da je potrebno, možete ostvariti sljedeća prava:
 • Protivljenje i ograničenje: kako bi se osiguralo da se osobni podaci ne obrađuju (od trenutka kada se zahtjev obrađuje) u svrhu informacijske usluge.
 • Ispravak: u slučaju da smatrate da su vaši podaci netočni ili ako su se promijenili.
 • Brisanje: u slučaju da povučete svoj pristanak za ovu obradu.

Proučavanje molbi za posao Podaci koje nam date kako biste sudjelovali u našim procesima odabira osoblja koristit će se za informiranje o našoj odluci u slučaju da budete odabrani za sljedeću fazu. Podaci koje navedete bit će pohranjeni najviše godinu dana, nakon čega će biti uništeni. U vezi s ovom obradom podataka, ako smatrate da je potrebno, možete ostvariti sljedeća prava:
• Pristup: saznati koje podatke pohranjujemo i obrađujemo. • Ispravak: u slučaju da smatrate da su vaši podaci netočni ili ako su se promijenili (na primjer, vaši podaci za kontakt).

 • Brisanje: u slučaju da povučete svoj pristanak za ovu obradu.reCAPTCHA Service
 • IP adresa bit će poslana Googleu kao dio sustava za razlikovanje između čovjeka i automatiziranog sustava koji ispunjava i šalje obrasce.
 • Sve pojedinosti o Google politici privatnosti možete pročitati na stranici https://policies.google.com/privacy

KOMUNIKACIJA s TREćIM STRANKAMA
Prijenos osobnih podataka drugim organizacijama provodi se uz odgovarajuća jamstva i možete biti sigurni da NATURHOUSE dijeli samo potrebne osobne podatke kako bi vam te organizacije mogle pružiti odgovarajuću uslugu ili nam pomoći u tome (npr. kurirske isporuke).
Vaše osobne podatke možemo prenijeti sljedećim trećim stranama:

 • NATURHOUSE trgovine i franšize unutar vaše geografske regije.
 • Naturhouse Health S.A., tvrtka Naturhouse grupe, kao kontrolor podataka.
  Vaše osobne podatke prenosimo samo trećim stranama koje su u skladu s pravilima i odgovarajućim kontrolama sigurnosti podataka.
  VODITELJ PODATAKA I SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA
  Voditelj obrade je organizacija koja prikuplja i koristi osobne podatke te je odgovorna za način na koji se osobni podaci koriste i kako se njima upravlja.
  Službenik za zaštitu podataka je osoba u organizaciji koja je odgovorna za nadzor nad poštivanjem zakona i osiguravanje zaštite osobnih podataka unutar organizacije.
  NATURHOUSE je voditelj obrade osobnih podataka koje dajete kada naručujete robu ili usluge putem njegovih web stranica.
  Službenika za zaštitu podataka NATURHOUSE-a možete kontaktirati putem sljedeće e-mail adrese: croatia@naturhouse.com
  PROCESSING OF COOKIES
  kolačići
  Ova web stranica koristi vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja, ovisno o postavkama vašeg preglednika. Neke stranice i opcije na web stranici NATURHOUSE koriste kolačiće preglednika. Kolačići su automatski procesi koji prikupljaju podatke o preferencijama određenog korisnika prilikom posjete određenoj web stranici. Ove informacije se bilježe u malim datotekama koje se spremaju na računala korisnika, nikad na ona u Naturhouseu. Svaki put kada korisnik pristupi dotičnoj web stranici, te se datoteke automatski aktiviraju tako da se web stranica konfigurira s postavkama navedenim iz prethodnih posjeta. Kolačići ne mogu čitati kolačiće koje su stvorili drugi pružatelji usluga
  .
  KOJE VRSTE KOLAČIĆA KORISTIMO?
  PREMA VREMENU U KOJEM KOLAČIĆI OSTAJU AKTIVNI, MOGU BITI:
 • Kolačići sesije: dizajnirani za prikupljanje i pohranu podataka dok korisnik pristupa web stranici. Oni se obično koriste za pohranu informacija koje se pohranjuju samo za pružanje usluge koju korisnik zatraži u jednom trenutku (na primjer, popis kupljenih proizvoda).
 • Trajni kolačići: Ovi kolačići čuvaju podatke pohranjene u terminalu i mogu im se pristupiti i obrađivati kroz određeno vremensko razdoblje. Imaju datum brisanja. Koriste se, na primjer, u procesu kupnje ili registracije kako bi se izbjeglo stalno ponovno unošenje podataka.
  PREMA SUBJEKTU KOJI UPRAVLJA RAČUNALOM ILI DOMENOM OD KOJI SE ŠALJU KOLAČIĆI I KOJI OBRAĐUJE PODATKE KOJI SU DOBIVENI, MOŽEMO IDENTIFICIRATI:
 • Vlastiti kolačići: šalju se na uređaj korisnika i njima upravljamo isključivo mi kako bismo poboljšali rad web stranice.
 • Kolačići treće strane: šalju se na uređaj korisnika s računala ili domene kojom ne upravljamo mi, već drugi subjekt, koji će obraditi dobivene podatke.
  KADA PRETRAŽUJETE NAŠU WEB STRANICU, NA VAŠ UREĐAJ MOGU SE INSTALIRATI SLJEDEĆI KOLAČIĆI:
 • Registracijski kolačići: Kada korisnik pristupi našoj web stranici i prijavi se, instalira se privremeni kolačić kako bi korisnik mogao pregledavati svoje korisničko područje bez stalnog ponovnog unosa svojih podataka. Ovaj kolačić nestaje kada se korisnik odjavi.
 • Kolačići za analizu: Oni pomažu u anonimnom proučavanju ponašanja korisnika prilikom pregledavanja naše web stranice. To znači da možemo saznati o najposjećenijem sadržaju, broju posjetitelja itd. Te podatke koristimo za poboljšanje iskustva pregledavanja i optimizaciju naših usluga. To mogu biti vlastiti kolačići i kolačići trećih strana. Potonji kolačići uključuju kolačiće Google Analytics.

DEFINICIJA KOLAČIĆA KOJE KORISTIMO
Vlastiti kolačići: www.naturhouse.hr
IME KOLAČIĆA PODRIJETLO SVRHA KOLAČIĆA
Popis kolačića još nije definiran. Zatražite popis razvojne tvrtke.

Kolačići treće strane www.naturhouse.hr
IME KOLAČIĆA PODRIJETLO SVRHA KOLAČIĆA
Popis kolačića još nije definiran. Zatražite popis razvojne tvrtke.

AŽURIRANJE KOLAČIĆA
Kolačići na ovoj web stranici mogu se ažurirati, stoga preporučujemo da redovito pregledavate našu politiku kolačića.
KAKO UPRAVLJATI KOLAČIĆIMA OVISNO O PREGLEDNIKU KOJI KORISTITE
VAŽNO. Možete odbiti obradu podataka odbijanjem upotrebe kolačića u postavkama vašeg preglednika, međutim, morate biti svjesni da to može značiti da možda nećete moći koristiti sve funkcije web stranice.
Google Chrome
⦁ https://support.google.com/chrome
Microsoft Internet Explorer or Edge
⦁ https://support.microsoft.com/en-us/hub/4337664/microsoft-edge-help
Mozilla Firefox
⦁ https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox
Apple Safari
⦁ https://support.apple.com/safari
Opera
http://help.opera.com

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
Vašim osobnim podacima pridajemo veliku važnost i stoga osiguravamo dovoljnu razinu zaštite.
Imajući to na umu, implementirali smo tehnologiju i politiku kako bismo zaštitili vašu privatnost od neovlaštenog pristupa i nepropisne upotrebe, te ćemo ažurirati navedene mjere kako se tehnologija razvija i prema potrebi.
reCAPTCHA
Koristimo uslugu reCAPTCHA tvrtke Google Inc. (Google) (depersonalizacija i derealizacija) za zaštitu podataka koje naši korisnici šalju putem obrazaca na našoj web stranici. Ova usluga može razlikovati podatke koje šalju ljudi i automatizirane poruke, što znači da se mora prenijeti IP adresa, kao i drugi podaci koje Google zahtijeva za korištenje usluge reCAPTCHA. U tu svrhu, podaci će se prenijeti Googleu kako bi se mogli koristiti. IP adresu će Google šifrirati u državama članicama Europske unije, kao i u državama pridruženim Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima IP adrese će se prenijeti na Googleov poslužitelj u Sjedinjenim Državama radi šifriranja. U ime vlasnika ove web stranice, Google će koristiti ove podatke kako bi procijenio kako korisnici koriste uslugu. IP adresa koju prenosi reCAPTCHA ostat će odvojena od ostalih Google podataka. Za ove podatke vrijede Googleova pravila o privatnosti. Sve pojedinosti o Google politici privatnosti možete pročitati na stranici https://policies.google.com/privacy
Prilikom korištenja usluge reCAPTCHA, korisnik pristaje na obradu svojih podataka kojima Google ima pristup na način i za gore navedene svrhe.
GOOGLE ANALITIKA
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu analize web stranice koju pruža Google, Inc., tvrtka iz Delawarea čije je sjedište na adresi 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Sjedinjene Američke Države (“Google”).

Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu kako bi pomogle web stranici analizirati kako korisnici koriste web stranicu. Informacije koje kolačići generiraju o vašoj upotrebi web-mjesta (uključujući vašu IP adresu) Google će izravno prenijeti i pohraniti na poslužitelje u Sjedinjenim Državama. Google će te podatke koristiti u naše ime u svrhu praćenja načina na koji koristite web stranicu, sastavljanja izvješća o aktivnostima web stranice i pružanja drugih usluga povezanih s aktivnostima web stranice i korištenjem interneta.
Google može proslijediti ove podatke trećim stranama kada to zahtijeva zakon ili kada te treće strane obrađuju podatke u ime Googlea. Google neće povezivati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google ima.

Možete odbiti obradu podataka ili informacija odbijanjem upotrebe kolačića u postavkama vašeg preglednika, međutim, morate biti svjesni da to može značiti da možda nećete moći koristiti sve funkcije web stranice. Korištenjem ove web stranice pristajete da Google obrađuje podatke o vama u gore navedene svrhe.

ZENDESK LIVE CHAT
Ova web stranica koristi sustav za razgovor uživo tvrtke Zendesk Inc. (1019 Market Street, 6th Floor, San Francisco, California 94103, U.S.).

Ovaj se sustav koristi za olakšavanje komunikacije između web stranice korisnika i NATURHOUSE-a putem chata uživo. Kako bi se ispunila navedena komunikacija, profili se mogu kreirati pod pseudonimom i koristiti kolačići koji mogu omogućiti prepoznavanje internetskog preglednika. Možete iskoristiti svoje pravo da spriječite pohranu ovih kolačića konfiguracijom softvera vašeg preglednika. Međutim, imajte na umu da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti značajke ove usluge.

Kada koristite naš sustav za chat uživo, neki od podataka koje dajete pohranjuju se, a to uključuje:

 • Dnevnik razgovora
 • Ime koje ste naveli
 • IP adresa
 • Zemlja porijekla
 • Posjećene stranice
 • Trajanje posjeta ovim stranicama
 • Dodatni podaci (npr. adresa e-pošte, telefonski broj)
  Kako biste pojednostavili interakciju s našim odjelom za podršku i pomoć, imate mogućnost navesti podatke za kontakt kao što su vaše ime, telefonski broj ili adresa e-pošte. Ti se podaci neće dijeliti s trećim stranama i koristit će se samo za obradu i dokumentiranje zahtjeva za razgovor.
  Vaši podaci mogu se prenijeti u SAD. To je legitimirano postojanjem odluke o primjerenosti Europske komisije. Ako bi Zendesk vaše podatke prenio u druge zemlje za koje nije donesena odluka o primjerenosti, to bi bilo učinjeno na temelju obvezujućih internih propisa o zaštiti podataka u skladu s čl. 47 GDPR.
  Obrada se temelji na članku 6. stavku 1. točki (f) GDPR-a s legitimnim interesom izravne komunikacije s korisnikom. Imate pravo u bilo kojem trenutku uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka u skladu s člankom 6(1)(f) GDPR-a.

Za više informacija o prikupljanju i korištenju podataka od strane Zendeska, vašim pravima i načinima zaštite vaše privatnosti, pogledajte Zendesk Pravila privatnosti na https://www.zendesk.com/company/customers-partners/privacy-policy/.

Korištenjem Zendesk live chata prihvaćate da se podaci koje ova tvrtka prikupi o vama obrađuju na gore opisani način iu gore opisane svrhe. Podršku možete prekinuti u bilo kojem trenutku.

MARKETINŠKE OBAVIJESTI.
Promotivnu marketinšku ponudu slat ćemo vam e-poštom samo uz vaš pristanak.
Dat ćemo vam potvrdni okvir na obrascima koje koristimo za prikupljanje vaših osobnih podataka. Ako pristajete na primanje marketinških obavijesti, trebate označiti potvrdni okvir. Ako primate marketinška priopćenja putem e-pošte i ne želite više primati navedene obavijesti, svoju pretplatu možete otkazati klikom na vezu za odjavu ili vezu za odjavu u e-poruci.
Također možete iskoristiti svoje pravo na odjavu u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate putem ove e-mail adrese (croatia@naturhouse.com) i navedete sljedeće podatke: svoje ime, adresu e-pošte, telefonski broj.

OSTVARIVANJE PRAVA
Pisanu komunikaciju za ostvarivanje svojih prava na informacije, prigovor, pristup, ispravak, brisanje, prenosivost, ljudsku intervenciju, ograničenje obrade možete uputiti na sljedeću adresu:

NATURHOUSE d.o.o.
Frankopanska 2b, HR 10 000 Zagreb (Hrvatska)

Možete nam se obratiti I putem nekog od ovih kanala:
⦁ Posjetom našeg ureda
⦁ Mailom na croatia@naturhouse.com
⦁ Telefonom na +385 913 737 038 gdje vam stojimo na raspolaganju.
Iz sigurnosnih razloga i radi izbjegavanja bilo kakvih lažnih prijava, uz ovaj zahtjev mora se priložiti dokaz identiteta. Nakon obrade ovog zahtjeva navedeni dokaz će se uništiti.