PRAVNA OBAVIJEST

ODATAK I – PRAVNA OBAVIJEST
Svrha ovih informacija, propisa i uvjeta (zajedno poznatih kao “Pravna obavijest”) je regulirati, gdje je primjenjivo, korištenje web stranica koje NATURHOUSE d.o.o. (u daljnjem tekstu “NATURHOUSE”) čini dostupnim javnosti kako bi se ispunile zakonske obveze u tom pogledu.
Ova pravna obavijest može biti podložna promjenama. Stoga ga trebate pročitati svaki put kada posjetite našu web stranicu.
Jezik koji se na ovoj web stranici koristi za informacije, upravljanje narudžbama, rješavanje sukoba, zahtjeve i rješavanje pritužbi je hrvatski.
Ova pravna obavijest izmijenjena je 07.12.2021.


O NATURHOUSE HEALTH LIMITED-u
WEB STRANICA I DOMENE
NATURHOUSE posluje online, nudeći svoje proizvode i usluge putem sljedeće domene:
www.naturhouse.hr
VRLO VAŽNO Neke usluge koje se nude na web stranicama NATURHOUSE mogu biti podložne posebnim uvjetima i uputama koje, kada je primjenjivo, zamjenjuju, dopunjuju i/ili modificiraju ovu Pravnu obavijest i koje korisnik mora prihvatiti prije početka korištenja odgovarajuće usluge. To posebno vrijedi za slučajeve u kojima se koriste usluge ili proizvodi, pri čemu se primjenjuje sadržaj općih uvjeta nabave (poznati kao OPĆI UVJETI NABAVE na odgovarajućim stranicama).


SVRHA I FUNKCIONALNOST WEB STRANICA NATURHOUSE
Djelatnost NATURHOUSE-a sastoji se od savjetovanja u vezi s mršavljenjem i kupnjom dodataka prehrani.
NATURHOUSE zadržava pravo izmjene, u bilo kojem trenutku, ovih uvjeta korištenja i svih drugih posebnih uvjeta.
NATURHOUSE čini sve što je u njegovoj moći da pruži točne informacije na svojim web stranicama bez ikakvih pogrešaka pri tipkanju. U slučaju da se pogreška ove vrste dogodi, u svakom trenutku protiv volje NATURHOUSE-a, ona će biti ispravljena čim se otkrije, bez prihvaćanja bilo kakvog oblika odgovornosti za gubitke koji mogu proizaći iz ovih pogrešaka ili informacija izostavljenih iz web stranice.
Ako se bilo koja klauzula uključena u ove opće uvjete proglasi potpuno ili djelomično ništavnom ili neučinkovitom, takva ništavost ili neučinkovitost će utjecati samo na ovu odredbu ili njezin dio koji je ništavan ili neučinkovit; svi ostali opći uvjeti ostaju na snazi, a ništavna i neučinkovita odredba smatra se potpuno ili djelomično isključenom.


OPĆI PODACI (IDENTIFIKACIJA I PODACI ZA KONTAKT)
NATURHOUSE d.o.o.
MBS: 08097838 and OIB: 02778488164
Address: Frankopanska 2b, HR 10 000 Zagreb (Croatia)
Možete nas kontaktirati, ili nas posjetiti u našim poslovnicama, na sljedeće načine:
⦁ Emailom na: croatia@naturhouse.hr
⦁ Pozivom na: +385 913 737 038
ODRICANJE od ODGOVORNOSTI
Vrlo je važno, za vašu vlastitu svijest, pročitati Izjavu o odricanju od odgovornosti koju pružamo putem sljedeće poveznice: https://www.naturhouse.hr/descargo-responsabilidades

O KORISNICIMA
Pristup i/ili korištenje web stranica NATURHOUSE-a od strane neke osobe znači da ona postaje korisnik (u daljnjem tekstu: “Korisnik”). Korištenjem i pristupom različitim NATURHOUSE web stranicama Korisnik prihvaća Uvjete korištenja NATURHOUSE web stranica. Ovi Uvjeti i odredbe navedeni su u nastavku.
Korisnici NATURHOUSE web stranica pažljivo će pročitati ovu pravnu obavijest svaki put kada namjeravaju koristiti web stranice jer su se web stranice i uvjeti korištenja uključeni u ovu pravnu obavijest možda promijenili.
UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICA NATURHOUSE
Internetske stranice NATURHOUSE omogućuju pristup nizu sadržaja (usluge, informacije, podaci itd.). Korisnik preuzima odgovornost za korištenje web stranica NATURHOUSE. Stoga je Korisnik odgovoran i obvezuje se pravilno koristiti sadržaje i usluge koje NATURHOUSE pruža putem NATURHOUSE web stranica. Korisnik se posebno obvezuje da ih neće koristiti u radnjama koje mogu:

 • Obavljati kriminalne ili nezakonite radnje u skladu s europskim i hrvatskim pravnim sustavima.
 • Kršiti hrvatsko i međunarodno zakonodavstvo u pogledu intelektualnog i industrijskog vlasništva.
 • Širiti rasistički, ksenofobični i ilegalni pornografski sadržaj ili sadržaj koji suosjeća s teroristima ili krši ljudska prava.
 • Prouzročiti štetu računalnim sustavima NATURHOUSE-a, njegovih dobavljača ili trećih strana.
 • Uvesti ili širiti zlonamjerni softver, računalne viruse ili bilo koji drugi hardver ili softver koji može uzrokovati štetu kao što je spomenuto u prethodnoj točki.
 • Pokušajte pristupiti ili, gdje je primjenjivo, koristiti račune drugih korisnika i izmijeniti ili koristiti njihove podatke.
  Pristup web stranici i njezino korištenje rezervirani su samo za osobnu upotrebu. Prihvaćate da nećete koristiti ovu web stranicu i informacije ili podatke sadržane u njoj u komercijalne, političke, promotivne svrhe ili za bilo koju vrstu komercijalnog zahtjeva, posebno za slanje neželjene pošte.
  DOB KORISNIKA
  Web stranice NATURHOUSE nemaju uvredljiv sadržaj ili sadržaj neprikladan za maloljetnike.
  Međutim, stranice nisu dozvoljene korisnicima mlađim od 18 godina ili bez pravne kompetencije. Ako je Korisnik maloljetan, preporuča se da ga, gdje je to primjenjivo, nadzire zakonski skrbnik ili netko tko je punoljetan.
  Pristup web stranici je besplatan i rezerviran za odrasle. NATURHOUSE zadržava pravo tražiti bilo koju vrstu dokaza o vašoj dobi.

OBVEZE

OBVEZE NATURHOUSE-a
NATURHOUSE ne snosi odgovornost za padove, kvarove ili prekide web stranice koji onemogućuju pristup web stranici ili jednoj od njezinih funkcija.
NATURHOUSE se ne smatra odgovornim za pravne postupke protiv njega iz sljedećih razloga:

 • zbog korištenja web stranice ili bilo koje usluge koja je dostupna na Internetu;
 • zbog nepoštivanja ovih općih uvjeta.
  NATURHOUSE ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nanesenu Korisniku, trećim stranama i/ili uređajima Korisnika zbog povezivanja ili korištenja web stranice. Korisnik se odriče bilo kakvih zahtjeva prema NATURHOUSE-u koji proizlaze iz moguće štete.
  Ako je NATURHOUSE bio dio sporazuma ili pravnog postupka u vezi s korištenjem web stranice, može se tražiti gospodarska naknada za svu štetu, iznose, kazne i troškove proizašle iz navedenog postupka

OBVEZE KORISNIKA
KORISNIK je jedina osoba odgovorna za prekršaje koji mogu nastati ili gubitke koji mogu biti uzrokovani nepravilnim korištenjem NATURHOUSE web stranica, a NATURHOUSE je izuzet od bilo kojeg oblika odgovornosti koji može proizaći iz radnji Korisnika.
Materijali koji se koriste na web stranicama su pod njihovom isključivom odgovornošću. Moraju poduzeti sve odgovarajuće mjere za zaštitu svog uređaja i vlastitih podataka od prijetnji, uključujući viruse na mreži. Također su isključivo odgovorni za web stranice i podatke koje koriste.


OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI
NATURHOUSE, niti bilo koji od njegovih direktora, zaposlenika, dioničara, podružnica, agenata, nasljednika ili ovlaštenika, niti bilo koja od strana uključenih u stvaranje, proizvodnju ili prijenos ove web stranice, neće biti odgovorni za bilo kakve izravne, neizravne, posebne , kaznene, slučajne ili rezultirajuće gubitke (uključujući, ali ne ograničavajući se na one koji rezultiraju gubitkom dobiti, gubitkom podataka ili prekidom u poslovanju) koji proizlaze iz korištenja, nemogućnosti korištenja ili nedostupnosti web stranice ili korištenja ove web stranice, bilo koje web-mjesto povezano s ovom web-stranicom ili materijalima, informacijama ili uslugama koje se nalaze na bilo kojoj ili svim ovim web-mjestima, bilo da se temelje na jamstvu, ugovoru, deliktu ili bilo kojoj drugoj pravnoj teoriji i jesu li o mogućnosti takvih gubitaka obaviještena ili ne. Navedena ograničenja odgovornosti neće se primjenjivati ​​u mjeri u kojoj to zakon zabranjuje. Za takve zabrane pogledajte svoje lokalne i državne zakone. U slučaju bilo kakvog problema s ovom web lokacijom ili bilo kojim sadržajem, prihvaćate da je vaša jedina opcija prestati koristiti ovu web stranicu. U slučaju bilo kakvog problema s proizvodima ili uslugama kupljenim na ili putem ove web stranice, prihvaćate da je jedini način traženja povrata i povrata tih proizvoda ili usluga u skladu s politikama povrata i povrata objavljenim na ovoj web stranici.


REGISTRACIJA KORISNIKA
Za pristup određenim uslugama, Korisnik mora biti REGISTRIRAN. Korisnik je odgovoran za čuvanje lozinke koja se koristi kako bi se izbjegla prijevara identiteta na web stranicama NATURHOUSE – a kojima ima pristup kao registrirani korisnik.
Štoviše, Korisnik izjavljuje da su svi osobni podaci koje daje za pristup ili tijekom korištenja web stranica NATURHOUSE autentični, potpuni i točni, a Korisnik se obvezuje da će te podatke održavati ažurnim kada koristi pružene usluge u kasnijim prilikama.
Ako Korisnik pruži netočne, lažne, nepotpune ili zastarjele informacije, ili ako sumnjamo, prema vlastitom nahođenju, da su ti podaci netočni, lažni, nepotpuni ili zastarjeli, zadržavamo pravo obustaviti ili otkazati njihov račun i zabraniti im korištenje web stranice ili bilo kojeg dijela web stranice u tom trenutku ili u budućnosti.
NATURHOUSE zadržava pravo otkazati bilo koji račun ako se kupnja smatra neovlaštenom ili lažnom, ili ako su troškovi kreditne kartice osporeni. Prihvaćate da možemo otkazati ili obustaviti vaš pristup cijeloj ili dijelu web stranice, sa ili bez prethodnog upozorenja, za bilo koje ponašanje za koje, prema našem isključivom nahođenju, smatramo da krši bilo koji dio ovog ugovora, zakona i propisa ili koje je štetno drugim korisnicima ili nama i našim povezanim društvima.
Sljedeće odredbe će preživjeti nakon raskida ugovora između vas i NATURHOUSE-a, uključujući: Pravila privatnosti, Odricanje od odgovornosti i Ostalo.
Podaci koje korisnik pošalje ili unese na web stranicu NATURHOUSE ili podaci koji se izdaju zaštićeni su najsuvremenijim elektroničkim sigurnosnim tehnikama na Internetu. Štoviše, podaci koji se dostavljaju i pohranjuju u našim bazama podataka također su zaštićeni sigurnosnim sustavima koji blokiraju pristup neovlaštenim trećim stranama. NATURHOUSE ulaže maksimalne napore u pružanje najsuvremenijih sustava kako bi osigurao učinkovitost ovih sigurnosnih sustava.


PRETHODNA PRIJAVA
Pristup web stranici ne podliježe prethodnoj registraciji. Međutim, pristup određenim uslugama može biti podložan registraciji korisnika, identifikaciji i korištenju korisničkog računa.
Kreiranjem korisničkog računa Korisnik mora odabrati svoje osobno korisničko ime i lozinku.
Štoviše, Korisnik će dobiti obrazac za registraciju kako bi NATURHOUSE-u mogao dostaviti razne obvezne ili neobavezne osobne podatke (oni mogu, kao primjer i samo u informativne svrhe, uključivati ​​sljedeće: e-mail adresu, nadimak, ime, prezime, datum rođenja, broj telefona, poštansku adresu i sl.) na temelju podataka u obrascu. Ako Korisnik ne dostavi navedene obvezne podatke, kreiranje korisničkog računa ne može se potvrditi.
Ovi osobni podaci prikupljaju se i pohranjuju uz pristanak korisnika te će se obrađivati ​​kako je opisano u našim pravilima o privatnosti koje možete provjeriti putem sljedeće poveznice: https://www.naturhouse.hr/politica-de-privacidad
Korisnik se također obvezuje da će pružati samo točne i ažurne podatke, a posebno da neće koristiti nadimak ili adresu e-pošte koji bi mogli povrijediti prava trećih osoba (osobito korištenje prezimena, nadimaka, zaštitnih znakova trećih osoba ili drugih djela zaštićena Zakonom o intelektualnom vlasništvu).
NATURHOUSE zadržava pravo odbiti bilo koju vrstu registracije koja nije u skladu s gore navedenim uvjetima.


POTVRDA REGISTRACIJE / UPOTREBE PRISTUPNIH KODOVA
NATURHOUSE će automatski poslati e-mail Korisniku kako bi ga obavijestio o kreiranju korisničkog računa.
Ako podaci koji omogućuju stvaranje korisničkog računa ne stignu u NATURHOUSE, NATURHOUSE neće biti odgovoran za ovu situaciju. Isto vrijedi ako su podaci zaprimljeni od strane NATURHOUSE-a djelomično nečitki zbog nekompatibilnosti ili zbog tehničkih grešaka koje posebno mogu proizaći iz instalacije korisnika (Internet poslužitelj, hardver, softver, itd.).
Identifikacija korisnika i lozinka su strogo osobni i povjerljivi.
Korisnik je jedina osoba odgovorna za čuvanje i korištenje ovih podataka.
Svaku vezu s web-mjestom putem korisničkog računa i/ili prijenos podataka izvršen korištenjem korisničkog računa smatra se da je korisnik napravio i spada u njegovu odgovornost.
U slučaju gubitka ili neovlaštenog prisvajanja svojih vjerodajnica za prijavu, Korisnik se obvezuje odmah pisanim putem obavijestiti NATURHOUSE o neovlaštenom korištenju korisničkog računa i promijeniti svoju lozinku.


UPOTREBA TOKENA TREĆE STRANE
Pristup određenim funkcijama ili uslugama, uključujući javne usluge, može zahtijevati korištenje pristupnih tokena usluga trećih strana, kao što su Facebook, Twitter, Google+, YouTube i Dailymotion.
Povezivanje korisnika s tokenima ovih različitih društvenih mreža ili, ako je primjenjivo, stvaranje računa za svaku društvenu mrežu bit će potrebno za sve javne funkcije koje uključuju interakciju s navedenim društvenim mrežama.
Stvaranje i korištenje ovih računa regulirat će se uvjetima korištenja svake vanjske web stranice, čime je NATURHOUSE izuzet od svake odgovornosti.


SIGURNOST
Podaci koje korisnik pošalje ili unese na web stranicu NATURHOUSE ili podaci koji se izdaju zaštićeni su najsuvremenijim elektroničkim sigurnosnim tehnikama na Internetu. Štoviše, podaci koji se dostavljaju i pohranjuju u našim bazama podataka također su zaštićeni sigurnosnim sustavima koji blokiraju pristup neovlaštenim trećim stranama. NATURHOUSE ulaže maksimalne napore u pružanje najsuvremenijih sustava kako bi osigurao učinkovitost ovih sigurnosnih sustava.


LOZINKA I SIGURNOST KORISNIKA
Ako ste registrirani korisnik na ovoj web stranici, bit ćete u potpunosti odgovorni za čuvanje povjerljivosti svoje lozinke i podataka s vašeg korisničkog računa. Morate nas odmah obavijestiti u slučaju neovlaštene ili otkrivene upotrebe vašeg korisničkog računa ili bilo kojeg poznatog ili sumnjivog kršenja sigurnosti, uključujući gubitak, krađu ili neovlašteno otkrivanje vaše lozinke ili lozinke nekog drugog. Valjanost, usklađenost i tumačenje ugovora regulirat će se i tumačiti u skladu s hrvatskim zakonima, bez obzira na izbor prava ili sukob zakona.
INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO SADRŽAJA WEB STRANICA
Sve robne marke, fotografije, tekstovi, komentari, ilustracije, slike, animirane ili ne, video sekvence, audio, kao i sve računalne aplikacije koje bi mogle pomoći u funkcioniranju ove web stranice, te općenito svi elementi reproducirani ili koji se koriste na web stranici, zaštićeni su važećim zakonima o intelektualnom vlasništvu.
Oni su u potpunom i potpunom vlasništvu NATURHOUSE-a i njegovih partnera. Bilo kakvo umnožavanje, predstavljanje, korištenje ili prilagodba ovih elemenata, uključujući računalne aplikacije na bilo koji način, u cijelosti ili djelomično, bez prethodnog pisanog pristanka NATURHOUSE-a strogo je zabranjeno. Činjenica da NATURHOUSE ne pokreće sudski postupak nakon saznanja o takvim neovlaštenim uporabama ne predstavlja prihvaćanje takvog korištenja ili od optužnice.
Zabranjeno je reproducirati, u cijelosti ili djelomično, sadržaj web stranice, te ga mijenjati i/ili distribuirati bez navođenja njegovog podrijetla ili zahtjeva prethodnog odobrenja.
NATURHOUSE ne preuzima nikakvu odgovornost za korištenje sadržaja web stranice od strane trećih osoba i može poduzeti sve odgovarajuće građanske i kaznene radnje u slučaju povrede ovih prava od strane Korisnika.


LINKOVI
Internetska stranica(e) NATURHOUSE-a može sadržavati poveznice koje korisniku omogućuju pristup drugim web stranicama izvan web-mjesta NATURHOUSE-a. U slučaju da Korisnik koristi ove poveznice, NATURHOUSE ih obavještava da NATURHOUSE ne vrši nikakav oblik kontrole nad ovim web stranicama, njihovim sadržajem ili mogućnošću da te web stranice mogu prikupljati podatke o internetskim aktivnostima korisnika, uključujući i one koje provodimo sami. web stranica.
NATURHOUSE ni pod kojim okolnostima neće preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaj bilo koje veze koja pripada vanjskoj web stranici, niti jamči tehničku dostupnost, kvalitetu, pouzdanost, točnost, opseg, istinitost, valjanost i zakonitost bilo kojeg materijala ili informacija sadržanih na bilo kojem od ove hiperveze ili druge web stranice.
Ako bilo koji korisnik ima saznanja o poveznicama koje preusmjeravaju na web stranice čiji su sadržaj ili usluge nezakoniti, štetni, ponižavajući, nasilni ili nemoralni, bili bismo vam zahvalni ako biste mogli kontaktirati NATURHOUSE s ovim informacijama kako bismo mogli eliminirati ovu vezu.
Sve aktivnosti koje se obavljaju na web stranicama koje nisu u vlasništvu NATURHOUSE-a regulirane su propisima i uvjetima tih web stranica. Stoga preporučamo da se prije korištenja Korisnici informiraju o ovim propisima i uvjetima u pravnoj obavijesti ili slično na web stranicama koje su izvan izravne kontrole NATURHOUSE-a.
Postavljanje bilo kakve hipertekstualne poveznice na cijelu ili dio web stranice od strane Korisnika je strogo zabranjeno, osim uz prethodno pismeno odobrenje NATURHOUSE-a, koje je zatražio slanjem e-pošte na sljedeću adresu: croatia@naturhouse.hr
NATURHOUSE može slobodno odbiti ovo ovlaštenje bez potrebe da na bilo koji način opravda svoju odluku. U slučaju da NATURHOUSE da svoje odobrenje, ono će, u svakom slučaju, biti samo privremeno i može se povući u bilo kojem trenutku bez ikakve obveze pružanja bilo kakvog opravdanja.
U svakom slučaju, svaka poveznica mora biti uklonjena na zahtjev NATURHOUSE-a.


PRAVILA PRIVATNOSTI
Privatnost i sigurnost naši su glavni prioriteti. Pogledajte našu Politiku privatnosti koja se nalazi na donjoj poveznici (https://www.naturhouse.hr/politica-de-privacidad) i koja će se primjenjivati ​​na osobne podatke koje ste sami prikupili ili dostavili.


FOTOGRAFIJE I PREDSTAVLJANJE PROIZVODA
Fotografije proizvoda koje idu uz njihov opis nisu ugovorno obvezujuće i ne obvezuju NATURHOUSE.


VAŽEĆI ZAKON
Ovi uvjeti korištenja web stranice uređeni su hrvatskim pravom i podliježu nadležnosti sudova u Zagrebu (Hrvatska), podložni su dodjeli određene nadležnosti koja proizlazi iz određenog zakona ili uredbe.
RJEŠAVANJE PRIGOVORA I SUKOBA
U maksimalnoj mjeri dopuštenoj zakonom, vi i NATURHOUSE suglasni ste da ćete arbitrirati u bilo kojem sporu ili zahtjevu koji može proizaći iz, ili na bilo koji način biti povezan, s ovim ugovorom, uključujući, ali ne ograničavajući se na zahtjeve temeljene na ugovoru, deliktu, nemaru, zakonu ili regulatorne odredbe
VI I NATURHOUSE IZRIČITO SE SLAŽETE ARBITRIRATI BILO KOJI SPOR, TUŽBA ILI SUKOB KOJI MOGU PROISTAKTI IZ OVOG UGOVORA ILI BITI POVEZANI S BILO KOJI NAČIN. OVAJ SPORAZUM O ARBITRAŽI TAKOĐER SE PRIMJENJUJE NA PITANJA ARBITRAŽE PRAGOVA, UKLJUČUJUĆI PITANJA U VEZI SA UGOVOROM, BILO DA JESU NEPRIHVATLJIVA ILI NEZAKONITA, I NA BILO KAKVU OBRANU ZA ​​ARBITRAŽU. TAKOĐER SLAŽETE SE DA ARBITRAŽA MOŽE BITI ISKLJUČENA U VAŠIM ILI NAŠIM INDIVIDUALNIM SPOSOBNOSTIMA, NE KAO KOLEKTIVNA ILI ZASTUPNIČKA TUŽBA. ARBITRATOR NE SMIJE KOMBINIRATI VIŠE OD JEDNE POJEDINSKE TUŽBE ILI ZAHTJEVA SUBJEKTA, I NE SMIJE PREDSJEDAVATI NI NA BILO KOJI DRUGI NAČIN BITI IZRAVNO POVEZAN SA BILO KOJIM OBLIKOM KOLEKTIVNOG ILI ZASTUPNIČKOG POSTUPKA.
Uzajamni dogovor između vas i NATURHOUSE-a o arbitraži u bilo kojem i svim sporovima, i to na individualnoj osnovi, umjesto da se to odnosi na sud ili bilo koje drugo pravno tijelo, osigurava uzajamno razmatranje ovog arbitražnog sporazuma.
Svaka strana može ostvariti pravo na arbitražu tako da drugoj strani dostavi pisanu obavijest o bilo kojem i svim zahtjevima koji čine temelj ovog prava, te osigura da ima dovoljno detalja da drugu stranu obavijesti o sadržaju tih zahtjeva. Zahtjev za arbitražu ni u kojem slučaju neće biti postavljen nakon datuma na koji bi primjenjivi rok zastare zabranio pokretanje pravnog ili pravičnog postupka na temelju ovih zahtjeva.
Osim ako se vi i NATURHOUSE ne dogovorite drugačije, arbitražu u zemlji u kojoj boravite provodi jedan neutralni arbitar iu skladu s važećim pravilima za rješavanje sporova. Obje strane imaju pravo da ih zastupa odvjetnik ili drugi zastupnik po svom izboru. Obje strane su suglasne poštivati ​​i provoditi svaku odluku arbitra. Arbitar će donijeti pisano rješenje u kojem će se navesti bitni nalazi i zaključci na kojima se odluka temelji. Presuda rješenja može se podnijeti pred bilo kojim sudom koji je za to nadležan.
odšteta
Slažete se da ćete obeštetiti i zadržati NATURHOUSE i naše matične tvrtke, podružnice (i njihove primatelje franšize i licence) , direktore, zaposlenike, nasljednike i ustupnike, bez bilo kakvog potraživanja, gubitka ili pravnih radnji, uključujući razumne pravne naknade, napravljene od strane treće strane kao rezultat vaše upotrebe naše web stranice, vaše veze s našom web-stranicom, vašeg kršenja ovih odredbi i uvjeta ili vašeg kršenja bilo kojeg prava druge strane. Ova odšteta vrijedi nakon prestanka ovih uvjeta.
KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI
Pisanu korespondenciju za ostvarivanje svojih prava možete slati na:

NATURHOUSE d.o.o.
Frankopanska 2b, HR 10 000 Zagreb (Hrvatska)

Možete nas kontaktirati, ili nas posjetiti u našim poslovnicama, na sljedeće načine:

 • Posjetom našim uredima
 • e-poštom na croatia@naturhouse.com
 • Telefonom za korisničku podršku: +385 913 737 038
  Zahtjevi za podatke koji nam se šalju mogu zahtijevati od vas da dostavite dodatnu dokumentaciju za potvrdu vašeg identiteta