Drenanat Opuntia

19,11  (143,98 kn)

Drenanat Opuntia bitan je proizvod koji pomaže u pridržavanju dijeta za kontrolu tjelesne mase za one koji jedu izvan kuće i nemaju zdrave mogućnosti. Formuliran je na bazi opuntije ili barbarske smokve koja je vrlo bogata vlaknima i papajom, što u nekim slučajevima pomaže poboljšati probavu. Kad se unese nakon obilnog obroka, kapsula može spriječiti apsorpciju masti na razini crijeva jer vlakna hvataju masne čestice u suspenziji u smislu razlike u opterećenju.

5 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2123 Kategorija: Oznaka:

Opis

Drenanat Opuntia idealan je proizvod za praćenje dijeta za kontrolu tjelesne mase, posebno formuliran da se ponaša kao učinkovit uništavačmolekula masti. Za uporabu na odmoru, na obiteljskim okupljanjima, s prijateljima ili na poslu, za one prigode u kojima se ne može izbjeći preskakanje dijete. Kapsula se sastoji od opuntije, papaje i FOS -a (fruktooligosaharidi).

Opuntia ili barbarska smokva ( Opuntia ficus-indica ) može zarobiti 35% do 40% unesene masti. Također stvara osjećaj želučane sitosti i daje vlaknima prebiotički učinak, što može pomoći u smanjenju kolesterola.
Papaja ( Carica papaia L .) sadrži papain, enzim koji može pomoći probavi proteina nakon unosa. Također može pružiti diuretička i antioksidativna svojstva.
Frukto-oligosaharidi ili FOS su vrsta topljivih vlakana koja se sastoje od jedinica fruktoze. To može pridonijeti smanjenju probavnih poremećaja, poput viška plinova, uravnotežujući crijevnu floru i ograničavajući rast bakterija koje ih stvaraju.

Dodatne informacije

Težina 580 kg