Integralni dvopek s lanom i sezamom – Biscoti Fibroki

3,58  (26,97 kn)

Ukusan međuobrok s okusom kave za jelo između glavnih obroka ili nakon vježbanja. Za kontrolu tjelesne težine, dvije pločice ekvivalentne su jednom obroku kao dio raznolike i uravnotežene prehrane.

5 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1040 Kategorija: Oznaka:

Opis

Ukusan međuobrok okusom kave za jelo između glavnih obroka ili nakon vježbanja. Za kontrolu tjelesne težine, dvije pločice ekvivalentne su jednom obroku kao dio raznolike i uravnotežene prehrane.

Zamjene obroka preporučuju se osobito kada sudjelujete u planovima kontrole tjelesne težine kako biste zamijenili određene obroke (kao dio raznolike i uravnotežene prehrane), nudeći sve hranjive tvari koje su vam potrebne uz smanjenje kalorija. Sadrži mliječne proteine, glukomanan i kompleks vitamina i mineralnih tvari.

Sadrži mliječni proteinski koncentrat koji može pomoći u povećanju dostupnosti aminokiselina, što poboljšava oporavak sportaša nakon treninga i regeneraciju mišićnog tkiva.

Glukomanan je visoko topivo hidrofilno vlakno koje tvori visoko viskozne otopine. Glukomanan pomaže pri mršavljenju ako se pridržavate niskokalorične dijete, a preporučeni unos su tri doze od 1 grama s 1 ili 2 čaše vode prije jela. Može predstavljati opasnost od gušenja osobama koje imaju problema s gutanjem.

UPUTE
Konzumirajte 3 do 6 hrskavih dvopeka dnevno podijeljenih između glavnih obroka.

Dodatne informacije

Težina 260 kg
Dimenzije 17 × 7 × 25 cm