Pšenične mekinje – Fibroki

7,36  (55,45 kn)

5 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2076 Kategorija: Oznaka:

Opis

Pšenične mekinje (64%) s ugodnim slatkim okusom jabuke, idealne za miješanje s obranim mlijekom ili prirodnim obranim jogurtom za doručak, kao desert ili u određenim trenucima nekontrolirane tjeskobe. Pšenične mekinje nadopunjuju se proteinima sirutke, a bogate su mineralnim tvarima, poput kalcija i selena. Vlakna Levanat imaju tako nutritivnu vrijednost te ispunjavaju druge važne i različite funkcije.

Pšenične mekinje mogu pomoći u stvaranju produljenog osjećaja sitosti zbog visokog sadržaja netopljivih vlakana, koje se povećavaju kada se hidriraju. Također mogu pomoći u borbi protiv zatvora i eliminirati masti, šećere i kolesterol, zahvaljujući učinku netopljivih i topivih vlakana.

Vlakna Levanat sadrže proteine sirutke. Smatra se da su to proteini visoke kvalitete, sposobni za brzu probavu te mogu pomoći relativno brzim povećanjem koncentracije dostupnih aminokiselina u krvi, koje su bitne za višestruke funkcije u tijelu. Također osiguravaju kalcij, osnovni mineral u mišićnoj kontrakciji, živčani impuls i zaštitu koštanog sustava, kao i selen, snažan antioksidativni mineral koji štiti stanice od oksidativnog stresa.

* Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pozadini, učestalosti tjelesne aktivnosti i osobnoj motivaciji da slijede metodu.

UPUTE

Uzimajte dvije do šest žlica dnevno, dodajući dvije žlice obranog mlijeka ili u obranom jogurtu
Preporuča se odmah popiti čašu vode ili infuzije kako biste pravilno hidratizirali vlakna.
Idealno za dopunu bilo kojem obroku ili kao međuobrok.

 

Dodatne informacije

Težina 0,250 kg
Dimenzije 14,5 × 5 × 18,7 cm