SKU
2123

Drenanat Opuntia

19,11 €
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Drenanat Opuntia bitan je proizvod koji pomaže u pridržavanju dijeta za kontrolu tjelesne mase za one koji jedu izvan kuće i nemaju zdrave mogućnosti. Formuliran je na bazi opuntije ili barbarske smokve koja je vrlo bogata vlaknima i papajom, što u nekim slučajevima pomaže poboljšati probavu. Kad se unese nakon obilnog obroka, kapsula može spriječiti apsorpciju masti na razini crijeva jer vlakna hvataju masne čestice u suspenziji u smislu razlike u opterećenju.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 33.16€
Metode Plačanja:

Drenanat Opuntia idealan je proizvod za praćenje dijeta za kontrolu tjelesne mase, posebno formuliran da se ponaša kao učinkovit uništavačmolekula masti. Za uporabu na odmoru, na obiteljskim okupljanjima, s prijateljima ili na poslu, za one prigode u kojima se ne može izbjeći preskakanje dijete. Kapsula se sastoji od opuntije, papaje i FOS -a (fruktooligosaharidi).

Opuntia ili barbarska smokva ( Opuntia ficus-indica ) može zarobiti 35% do 40% unesene masti. Također stvara osjećaj želučane sitosti i daje vlaknima prebiotički učinak, što može pomoći u smanjenju kolesterola.

Papaja ( Carica papaia L .) sadrži papain, enzim koji može pomoći probavi proteina nakon unosa. Također može pružiti diuretička i antioksidativna svojstva.

Frukto-oligosaharidi ili FOS su vrsta topljivih vlakana koja se sastoje od jedinica fruktoze. To može pridonijeti smanjenju probavnih poremećaja, poput viška plinova, uravnotežujući crijevnu floru i ograničavajući rast bakterija koje ih stvaraju.

Directions

Uzmite četiri kapsule dnevno, dvije kapsule nakon svakog glavnog obroka, s jednom čašom vode.

Ingredients

Kapsula (želatina, voda, E-171)

Dodatne informacije
More Information
Masa 36 g
Jedinica za porcije kapsule
Veličina porcije 2
Broj porcija 30
Širina 2,1 cm
Duljina 13,9 cm
Visina 9 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account