Drenanat Plus 7

13,47  (101,49 kn)

Bočice Drenanat Plus idealan su dodatak za praćenje programaregulacije tjelesne mase zbog svojih diuretičkih i depurativnih svojstava koja mogu poboljšati smanjenje tjelesne mase.

5 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2130 Kategorija: Oznaka:

Opis

Drenanat Plus bočice & nbsp; idealan su dodatak za praćenje programa regulacije tjelesne mase zbog svojih diuretičkih i depurativnih svojstava, što može poboljšati smanjenje tjelesne mase. Posebno formulirano na bazi sarsaparille, komorača, bazge, ekstrakta zelenih šparoga i mažurana, koji ih čine diuretičkim i detoksikacijskim koktelom za tijelo, uz primjetno smanjenje tjelesne mase.
Sarsaparilla je izvrstan detoksikator i pročišćivač krvi, dizajniran za povećanje emisije urina i potporu uklanjanju viška mokraćne kiseline i drugih toksina.
Komorač ima diuretička i protuupalna svojstva koja se bore protiv zadržavanja tekućine. Također potiče probavu povećanjem želučanog metabolizma i može pomoći u uklanjanju plinova.
Bazga, čiji je glavni aktivni sastojak sambucin, ima isušujuće, blago laksativno, protuupalno i probavno djelovanje. Može pomoći tijelu da bolje radi, eliminirajući toksine i otpad znojenjem i diurezom.
Šparoge imaju prirodnu diuretičku ulogu i dopuštaju da se višak koji se nakuplja u tijelu izbaci urinom.
* Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pozadini, učestalosti tjelesne aktivnosti i osobnoj motivaciji da slijede metodu.

Dodatne informacije

Težina 1,97 kg