Drenanat 30 Kapsule

10,26  (77,30 kn)

Drenanat kapsule su proizvod koji pomaže umanjiti volumen, smanjiti oticanje ekstremiteta i pročistiti naše tijelo zahvaljujući diuretičkim i remineralizacijskim svojstvima njegovih sastojaka. Posebno je formuliran za upotrebu kada smo na dijeti za kontrolu tjelesne mase.

Glavni aktivni sastojci sadržani u kapsulama su preslica ( Equisetum arvense ), breza ( Betula alba ) i maslačak ( Taraxacum officinale). </ em>

5 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2128 Kategorija: Oznaka:

Opis

Drenanat kapsule su proizvod koji pomaže umanjiti volumen, smanjiti oticanje ekstremiteta i pročistiti naše tijelo zahvaljujući diuretičkim i remineralizacijskim svojstvima njegovih sastojaka. Posebno je formuliran za upotrebu kada smo na dijeti za kontrolu tjelesne mase. Njegova formulacija sadrži preslicu ( Equisetum arvense ), brezu ( Betula alba ) i maslačak ( Taraxacum officinale ).

Preslica pomaže u uklanjanju zadržavanja tekućine zahvaljujući sadržaju kalija. Saveznik je dijeta za mršavljenje, zahvaljujući svom diuretskom učinku i sposobnosti uklanjanja toksina iz našeg tijela putem urina.

Breza je veliki saveznik naših bubrega i prirodni antiseptik. Osim toga, ima remineralizirajuća, vitaminska i detoksikacijska svojstva, što je bitno za rad bubrega, odnosno za filtriranje toksina i metala.

Maslačak ima diuretička i protuupalna svojstva te potiče eliminaciju toksina putem urina. Također je izvrstan remineralizator zbog značajnog doprinosa minerala poput željeza, magnezija i kalcija.

Dodatne informacije

Težina 280 kg