SKU
2084

Fluicir Ampule

25,21 €
Primite ga za 1-2 radna dana.
Opis

Ampule Fluicir su dodatak prehrani na bazi ekstrakta voća, koji može pomoći povećati fleksibilnost krvnih žila, potaknuti cirkulaciju i podržati limfnu drenažu. Mogu ukloniti edem i smanjiti osjećaj umornih nogu.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 33.16€
Metode Plačanja:

Ampule Fluicir su dodatak prehrani na bazi ekstrakta voća, koji može pomoći povećati fleksibilnost krvnih žila, potaknuti cirkulaciju i podržati limfnu drenažu. Mogu ukloniti edem i smanjiti osjećaj umornih nogu.

Ovaj dodatak prehrani sadrži ekstrakt borovnice, crvenog grožđa i koncentrat limuna koji mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi, sprječavanju težine nogu i liječenju celulita. Posebno je dizajniran za osobe s ginoidnom puti, s većom težinom u kukovima i bedrima, koje pate od umornih, natečenih nogu i koje muče trnci u nogama, poboljšavajući gubitak lokalizirane težine mobilizacijom nakupljenih masti.

Borovnica sadrži tanine i flavonoide koji mogu pomoći aktivirati cirkulaciju, poboljšati venski povratak i smanjiti osjećaj težine u nogama, pomažući u smanjenju celulita.

Crveno grožđe sadrži antiacijanozide, flavonoide i nezasićene masne kiseline, koje mogu pomoći poboljšati profil lipida, poboljšati protok krvi te imaju diuretički i vazoprotektivni učinak, aktivirajući tako cirkulaciju i smanjujući trnce u nogama.

Limun sadrži vitamin C, kumarine i flavonoide s venotoničnim, vazoprotektivnim, protuupalnim i antioksidativnim učincima.

*Rezultati se mogu razlikovati ovisno o pozadini, učestalosti tjelesne aktivnosti i osobnoj motivaciji da slijede metodu.

Directions

Uzmite dvije bočice dnevno, jednu prije doručka i jednu prije večere, razrijeđene u čaši vode ili voćnog soka.

Ingredients

Water, fructose, preservative:potassium sorbate, acidity regulator: citric acid, blueberry aroma

Dodatne informacije
More Information
Masa 140 ml
Jedinica za porcije ampula
Veličina porcije 1
Broj porcija 14
Širina 5,3 cm
Duljina 20,1 cm
Visina 9,3 cm
Alergeni Bez glutena, bez školjaka, bez ribe, bez jaja, bez mliječnih proizvoda, bez soje, bez orašastih plodova
Posebne dijete bez GMO, veganski
Dodajte svoju recenziju
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account