Menoblital Kapsule

“Menoblital je proizvod posebno formuliran kako bi pomogao u smanjenju nekih simptoma povezanih s menopauzom, kao što su valunzi, debljanje i poremećaji spavanja. Glavni sastojci su suhi ekstrakt soje i ekstrakt suhog jama, visoko cijenjeni sastojci koji mogu pomoći u uravnoteženju ženskih hormona poput estrogena.
Koža je također zahvaćena u ovoj fazi te se u tu svrhu formula nadopunjuje cinkom, vitaminima C i E te kompleksom vitamina B. Svi ti elementi mogu poboljšati izgled kože, osiguravajući sjaj i elastičnost, koja se gubi smanjenjem proizvodnje kolagena.”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2153 Kategorija: Oznaka:

Opis

“Menoblital kapsule posebno su formulirane kako bi pomogle u smanjenju nekih simptoma povezanih s fazom menopauze, kao što su valunzi, povećanje tjelesne mase i poremećaja spavanja. Glavni sastojci su suhi ekstrakt soje i ekstrakt suhog jama, visoko cijenjeni sastojci koji mogu pomoći u uravnoteženju ženskih hormona, poput estrogena. Soja ( Glicin Max ) sadrži visoku koncentraciju izoflavona, vrstu biljnih estrogena, sličnog ljudskom, ali sa znatno slabijim učinkom.
Yam ( Dioscoreaopposita Thunb ) se često koristi kao & ldquo; prirodna alternativa & rdquo; za nadomjesnu terapiju estrogenima u žena koje su dosegle menopauzu jer ima neke aktivnosti slične estrogenima u tijelu..
Skupina vitamina B kompleksa (B1, B2, B3 i B6) može pomoći u poboljšanju energetskog metabolizma, izgleda kože, kose i noktiju, a može regulirati i živčani sustav, čime se u nekim slučajevima poboljšava raspoloženje.
Natrijev selenit snažan je antioksidans koji može pomoći u borbi protiv starenja stanica, neutralizirajući slobodne radikale, popraćen antioksidativnom pomoći vitamina C i vitamina E.”